Outfit | Milan, ti amo ♥

by - 12:00 PM











Dress: Primark
Had: C&A
Flats: New Yorker

While I was doing some school readings on my laptop, I came across a folder without a title. Of course I couldn't resist the urge to open it. So I did. And guess what I found? The folder was filled with pictures of last summer. The 'Nijmeegse Zomerfeesten', the days off with friends and of course the trips to Milan and Turkey. Looking at the photo's I suddenly feel the desire to pack my bags and book a flight to a warmer destination. Unfortunately, I don't think I'll be spending my time sunbathing and drinking cocktails at the beach any time soon. Luckily I still have the pictures (to be more precise over 3000 pictures!) to keep me busy for a while. In the upcoming days I'll share the outfits I wore while I was in Milan with you guys. Not only because the environment of Milan is stunning, but also because I had my personal photographer (thank you Jessy) who did an amazing job at capturing my outfits. Starting with my current favorite dress from Primark. Enjoy!

Terwijl ik wat huiswerk deed op mijn laptop zag ik een mapje zonder titel. Natuurlijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, dus ik opende het. En raad eens? De map zat vol met foto's van de zomer. De Nijmeegse Zomerfeesten, de dagjes weg met vrienden en natuurlijk de reizen naar Turkije en Milaan. Als ik te lang naar de foto's kijk dan krijg ik weer zin om mijn spullen te pakken en een vlucht te boeken naar een warme plek hier ver vandaan. Helaas is dat niet echt een optie en verwacht ik niet binnenkort mijn tijd door te brengen op het strand met een cocktail in de hand. Gelukkig heb ik nog de foto's (om precies te zijn meer dan 3000 foto's!) die me nog wel even bezig zullen houden. Gedurende deze week zal ik de outfits met jullie delen die ik in Milaan droeg. Niet alleen omdat Milaan prachtig is, maar ook omdat ik het geluk had een persoonlijke fotograaf (thank you Jessy) tot mijn beschikking te hebben. Vandaag starten we met de eerste outfit met mijn favoriete jurk van de Primark. Enjoy!


You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Wat een mooi jurkje, staat je goed! ♥

  ReplyDelete
 2. Die foto's zijn leuk! Super leuk dat jurkje :)

  ReplyDelete
 3. Prachtig jurkje, de hoed staat er heel erg mooi bij!
  Fijne zondag meid,
  Liefs Tineke

  ReplyDelete
 4. Great outfit! I love the print on that dress and your hat is a fantastic addition!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete