Outfit | I'd rather wear flowers in my hair, than diamonds around my neck

by - 12:00 PM


T-shirt: Vogue Magazine
Skirt: OASAP
Shoes: All Stars
Floral headband: Primark

My latest outfit post was already a few days ago, so it's time for Milan outfit number 2! I loved your commends on the previous post, thank you for that, they really motivated me to go through the pictures even faster and start writing again! I am again very happy with these outfit photos: I'm in love with the location; Ripa di Porta Ticinese. Jessy and I actually came here by accident, but what a luck! If you'd ask me this is certainly one of the most beautiful streets in Milan. Nice restaurants, cute shops and even the possibility of a boat tour. I would definitely recommend going there!

De vorige outfit post is al weer een paar dagen geleden, tijd voor Milaan outfit nummer 2! Ik vind het leuk om te zien dat jullie zo positief reageerden op mijn vorige outfit post, dat motiveert me om nog sneller de foto's door te spitten en artikelen te schrijven! Ook met deze outfit foto's ben ik weer erg blij! Ik ben verliefd op de locatie waar ik deze outfit foto's heb gemaakt; Ripa di Porta Ticinese, Jessy en ik kwamen hier eigenlijk per ongeluk terecht, maar wat een geluk! Dit is namelijk zeker een van de mooiste straatjes van Milaan. Leuke restaurantjes, kleine winkeltjes en zelfs de mogelijkheid voor een boottochtje. Zeker aan te raden!

You May Also Like

7 interesting thoughts

 1. Heel erg leuk gecombineerd, de locatie is inderdaad ook erg mooi! Liefs

  ReplyDelete
 2. Toffe locatie! En wat een mooi rokje! <3

  ReplyDelete
 3. Wat een heerlijke outfit foto's. Ik heb het vogue shirtje ook, hij staat je echt super leuk met dat rokje :) Geweldige locatie!

  ReplyDelete
 4. Mooie outfit, ik vind de kleuren je erg mooi staan ook! De plaats waar de foto's zijn genomen ziet er inderdaad ook mooi uit!

  ReplyDelete
 5. Aah leuk! Ik ben nog nooit in Milaan geweest, staat zeker nog op mijn list! Leuke outfit meid.

  Liefs,
  Roxanne

  ReplyDelete
 6. Je outfit ziet er erg leuk uit!

  ReplyDelete
 7. Heel girly maar ook zo pretty!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  ReplyDelete