Outfit | Flowers and Fringe

by - 8:00 AM

Today I have another outfit post for you. I wore this outfit exactly three weeks ago (the vacation passes so fast) to the bloggers meeting in Utrecht. Partly because of the my school exams hadn't been to a bloggers meeting in a while, which was why I was so happy to be able to come this time! It was amazing, we had nice snacks, great weather and lots of nice bloggers. Could you ask for more? Anyway, maybe I should tell more about the meeting in a diary post, for now, let's go to the outfit!

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Deze outfit droeg ik precies drie weken geleden (wat gaat de vakantie snel!) naar de bloggers meeting in Utrecht. Mede door de drukte rondom school was het alweer een tijdje geleden dat ik naar een bloggers meeting was geweest en daarom was ik ook zo blij dat ik bij deze erbij was. Het was dan ook ontzettend gezellig, we hadden lekkere hapjes, lekker weer en veel gezellige bloggers. Could you ask for more? Maar goed, misschien dat ik daar in een diary artikel nog wat meer over vertel, nu naar de outfit! 
 

Jacket: H&M
Top: Seven Sisters
Jeans: Bershka
Glasses: H&M 
Shoes: van Haren

Photography: Hester


You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. Prachtige outfit, die top is heel erg mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Toffe outfit! Vooral de laatste foto vind ik ook erg mooi!

  ReplyDelete
 3. Je zag er weer geweldig uit meid! <3

  ReplyDelete
 4. Leuke outfit! Je topje is super :-D

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 5. Mooie zonnebril! Echt een leuke outfit!

  ReplyDelete
 6. He wat leuk, ik zie je blog nu pas!
  Ik ga je meteen volgen haha.
  Tot volgende week bij de eurekaweek!
  x Manon

  ReplyDelete
 7. Wat een ontzettend schattig topje, superleuk gecombineerd!

  ReplyDelete