New in | Fab wallet

by - 8:00 AM

While I was enjoying the Mediterranean sea of Turkey, a package was being delivered to my house. I was aware of this, so as soon as I got home I directly opened it to see my new Fab smartphone wallet.
I've actually had the same wallet since first grade, a simple dark blue fabric wallet from Esprit that had been my mothers. It was a nice wallet, very functional, but unfortunately not so good at pleasing the eye. I was ready for something new, something functional yet beautiful, so when I came across this beauty on smartphonehoesjes.nl I knew: you will soon be mine! Now that I finally have it in my hands, I know I've made ​​a good choice: what a beauty! Another great aspect of this wallet is that alongside all your cards and money you can store your phone in it, how multifunctional! (Not all phones fit in, but mine (Samsung Galaxy SIII) fits perfectly! And if you would want a look-a-like tablet cover you can look here.) I don't think I'll have to explain why this wallet has stolen my heart, the pictures speek for themselves:

Terwijl ik twee weken geleden nog heerlijk lag te dobberen op mijn luchtbedje op de middellandse zee, werd er een ontzettend leuk pakketje bezorgd bij mij thuis. Ik was hiervan op de hoogte, dus toen ik thuis kwam rende ik direct naar de post om te kijken of hij er tussen zat en ja hoor, daar was hij dan: mijn nieuwe portemonnee/telefoon hoes van Fab. Ik heb eigenlijk al dezelfde portemonnee sinds de eerste klas, een donkerblauwe simpele stoffen portemonnee van Esprit die eerst van mijn moeder geweest was. Een prima ding, erg functioneel, maar een lust voor het oog is het niet. Ik was toe aan iets nieuws, iets moois, dus toen ik op smartphonehoesjes.nl deze beauty tegen kwam wist ik het: jij wordt van mij! Nu ik hem dan eindelijk in mijn handen heb weet ik dat ik een goede keuze heb gemaakt: wat een plaatje! Wat ook geweldig handig is is dat je naast al je pasjes en geld ook nog eens je mobiel in dit mooie mapje kunt opbergen, multifunctioneel dus! (Niet alle telefoons passen erin, maar die van mij (Samsung Galaxy SIII) past prima! Mocht je overigens een soort gelijke hoes voor een tablet willen dan kun je ook hier kijken.) Dat deze portemonnee een plaatje is dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen, de foto’s spreken voor zichzelf: 
You May Also Like

2 interesting thoughts