Business cards

by - 12:00 PM


YES! I finally did it!

The idea of giving my blog a new start has been haunting me for a while. A professional new start to be precise. I'm working on a new layout, with an about page and I even purchased a 'blog planner.' Even though you guys don't really get to see it yet, I'm actually working a lot behind the scenes. ;) With the help of Webprint I even made ​​my first business cards. I've made a few attempts before, but I usually procrastinate. Until just now!

Al een tijdje spookt het idee door mijn hoofd om een m'n blog een nieuwe start te geven. Een professionelere nieuwe start om wel te verstaan. Ik ben bezig met een nieuwe layout, met een about pagina en heb zelfs een 'blog agenda' aangeschaft. Ondanks dat jullie er op dit moment nog niet veel van merken wordt er dus wel degelijk hard gewerkt achter de schermen. ;) Met de hulp van Webprint heb ik zelfs mijn eerste visitekaartjes gemaakt. Ik heb al een paar keer eerder een poging gedaan om visitekaartjes te maken, maar ik stel het altijd uit. Tot een tijdje terug!

I went for 99 business cards, printed on both sides for €17.90 (incl. shipping) and I'm not disappointed. The business cards are perfect. Exactly as I imagined them to be. Beautiful bright colors, no visible pixels and printed on good quality paper.

Ik ging voor 99 visitekaartjes, dubbelzijdig bedrukt voor €17,90 (incl. verzendkosten) en ik ben niet teleurgesteld. De visitekaartjes zijn perfect. Precies zoals ik ze had voorgesteld. Mooie heldere kleuren, geen zichtbare pixels en afgedrukt op stevig papier.
Besides the business cards I also ordered a gift for my mother; a large canvas with a picture of our dog on it. It was quite a job to find a picture in the color palette of the room of my parents, but I think this picture is perfect for their room. What do you think?

Naast de visitekaartjes bestelde ik ook nog een cadeau voor m'n moeder; een groot canvas doek met een foto van onze hond erop. Het was nog een flinke klus om een foto te zoeken in het kleuren palet van de kamer van mijn ouders, maar ik vind dat het me aardig is gelukt. Wat denken jullie?


You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. Aaaah wat een mooie foto van jullie hond! En leuke visitekaartjes! Dat moet ik ook nog eens doen!

  ReplyDelete
 2. I really like the idea, it looks great!

  ReplyDelete
 3. Wauw, ziet er allemaal professioneel uit hoor!

  ReplyDelete
 4. Wauw, je visitekaartjes zijn super mooi! Ziet er ook heel professioneel uit! En ik vind zeker dat het je goed is gelukt qua kleur. De foto van je hond is trouwens ook prachtig!
  Liefs, Angela

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke kaartjes! Altijd handig om bij je te hebben :)
  en wat een mooie foto's voor je ouders <3

  ReplyDelete
 6. Love your cards, they are full of personality and show off your style perfectly!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 7. Je kaartjes zijn mooi geworden! Ik ben ook al een tijdje van plan om ze te laten maken, maar stel het telkens weer uit, oeps.

  Liefs,
  Chanelle

  ReplyDelete
 8. wow your business cards are so lovely <3 !

  http://coeursdefoxes.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Mijn visitekaartjes komen ook daar vandaan! Heel fijn en mooi! :)

  ReplyDelete