6 Things that make a summer day even better

by - 8:00 AM

advertorial

I love summer. The entire year I look forward to those few months of sunshine, freedom, friends, and of course: ice cream! The first day I can leave the house without a coat is one to celebrate, when you can replace your thick winter sweaters for airy tops and when you can change responsibilities into freedom. I am just back from my trip to Turkey and while I was there, I realized even more how much I love the weather. While I was enjoying the sunshine I got the idea to write down anything that made ​​me think of summer. I thought it was such a fun thing to do, that I decided to share the outcome with you!

Ik ben echt een zomer mens. Heel het jaar kijk ik uit naar die paar maanden zon, vrijheid, vrienden en natuurlijk: ijsjes! De eerste dag zonder jas naar buiten gaan, je dikke wintertruien omwisselen voor luchtige tops en verantwoordelijkheden inruilen voor vrijheid. Ik ben net terug van mijn vakantie in Turkije en toen ik daar was realiseerde ik me weer hoeveel ik van dat lekkere weer hou. Terwijl ik in het zonnetje zat te genieten kreeg ik het idee om alles wat me aan de zomer deed denken op te schrijven. Ik vond het wel zo leuk om te doen, dat ik besloot het met jullie te delen!

Citytrips  
Traveling is, besides writing, probably my biggest hobby. I love to explore, to get to know new cultures and being a tourist. With my camera around my neck, I plan to see many different city's this summer. :) 
My travel tips: London, Amsterdam and Antwerp.

Reizen is, naast schrijven, waarschijnlijk mijn grootste hobby. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe culturen te leren kennen en de toerist uit te hangen. Met m'n camera om m'n nek ben ik van plan deze zomer nog verschillende citytrips te doen. :)

Mijn reis tips: London, Amsterdam en Antwerpen. 

Ice cream
What could make a hot summer day any better than... a delicious ice cream! Ice cream just couldn't be left out in this list.
My favorite flavors: Oreo, cappuchino and vanille. (the best with caramel and chocolate sauce)

Wat maakt een warme zomerdag nu beter dan... een heerlijk verkoelend ijsje! Een ijsje kon natuurlijk niet missen in dit lijstje.
Mijn ijs tips: Oreo ijs, cappuchino ijs en vanille ijs. (het liefst met caramel/chocolate saus)Smoothies 
Fruit is on it's best during summer and that's something I, as a big smoothie fan, make use of. During summer me and my blender are inseparable. Even better: while typing this blog post I am enjoying a banana-orange smoothie! :)
My smoothie tips: banana-orange and banana-strawberry. 

 Tijdens de zomer is het fruit het lekkerst, heerlijk rijp en zoet, daar maak ik, als groot smoothie fan, natuurlijk dankbaar gebruik van. Tijdens de zomer zijn ik en m'n blender onafscheidelijk. Sterker nog terwijl ik deze blogpost aan het typen ben geniet ik van een banaan-sinasappel smoothie! :)
Mijn smoothie tips: banaan-sinasappel en banaan-aardbei. 

Festivals 
You might have seen this one comming, because if you know me a little you know that I love festivals. Live music, nice people and dansing in the open air, that is what summer is all about if you ask me!
My (Dutch) free festival tips: Parkpop (The Hague) and Metropolis (Rotterdam). 

Deze zag je waarschijnlijk al aankomen, als je me een beetje kent dan weet je namelijk dat ik gek ben op festivals! Live muziek, gezellige mensen en dansen in de open lucht, dat is zomer in een paar woorden als je het aan mij vraagt!
Mijn gratis festival tips: Parkpop (den Haag) en Metropolis (Rotterdam). 


Books and magazines 
Am I the only one who normally never reads, but as soon as summer comes along changes in a total zombie as soon as I touch a book or magazine? I just can't enjoy a book when I have to think about all the things on my to-do list, I have to be totally relaxed!
My book tips: Divergent and The fault in our stars.
My magazine tips: Flow and Elle. 

Ben ik de enige die normaal gesproken nauwelijks leest, maar zodra het vakantie is veranderd in een totale zombie als ik in een boek zit? Écht genieten van een boek of tijdschrift kan ik pas als ik totaal ontspannen ben en als ik niet hoef na te denken over alle dingen op mijn to-do lijstje. 
Mijn boeken tips: Divergent en The fault in our stars.
Mijn tijdschriften tips: Flow en Elle. 

Sandals 
When it comes to shoes I live on sandals in the summer, easy to walk on and perfect for a walk in the park or going to the beach. I personally don't like to spend too much money on sandals, so that I can buy a more of them.
My tip: the sandals of Scapino. 

Qua schoenen leef ik op sandaaltjes in de zomer, makkelijk om op te lopen en heerlijk voor naar het park of naar het strand. Zelf geef ik meestal niet te veel geld uit aan mijn sandaaltjes, zo kan ik er meer kopen om lekker te kunnen afwisselen.
Mijn tip: de sandaaltjes van Scapino. 


What pops into your mind when you think of summer? 

You May Also Like

4 interesting thoughts