Style Crush #1 | Louise Roe

by - 8:30 AM

STYLE CRUSH | Louise Roe

About two years ago, I was a big fan of Plain Jane a show on MTV. Not only because of the concept, of a young insecure girl to become confident, but also because I love the fashion style of the host Louise Roe! To me the best part of the series was the part where they went shopping and Louise gave the girls styling advise. Lots of color, bold prints and high heels, that's what Louise stands for. Secretly, I would have loved Louise to give me a style makeover, but since that is not happening any time soon, I will have to keep myself satisfied with her great outfits! Which was the inspiration for this article, enjoy! 

Een jaar of twee geleden was ik ontzettend fan van Plain Jane een show op MTV. Niet alleen omdat het concept, een jong onzeker meisje sterker in haar schoenen laten staan, me erg aansprak, maar ook omdat ik de kleding style van de host Louise Roe ontzettend gaaf vind! Het leukste deel van de serie vond ik dan ook het stukje waar ze gingen winkelen en waar Louise de meiden styling advies gaf. Veel kleur, opvallende printjes en mooie hakken, dat is wel waar Louise voor staat. Stiekem wil ik ook wel eens een style-make-over van Louise krijgen, maar aangezien dat er voorlopig nog niet in zit, zal ik me nu maar tevreden moeten houden met de mooie outfits van haar! Dat was dan ook de inspiratie voor dit artikel. Enjoy!

Another nice thing is that they Louise has started a blog. On www.louiseroe.com she shares recipes, trends and other news on a daily basis. This video summarizes everything she stands for and if you can get enough of her style, I have put together a pinboard with her cutes outfits which you can find here. You're welcome. :)

Een leuk feitje is dat Louise een nog geen jaar geleden een blog is gestart. Op www.louiseroe.com deelt ze dagelijks recepten trends en andere nieuwtjes. Dit filmpje vat alles waar ze voor staat nog eens goed samen. Mocht je nu geen genoeg kunnen krijgen van haar stijl, dan heb ik een mooi pinboard voor je gemaakt waar je nog even verder kunt kijken. :) 

Who is your style crush? Picture sources: 

You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Leuke kledingstijl heeft ze! Ik zou zo niemand kunnen bedenken die mijn style crush is, gek genoeg ;)

  ReplyDelete
 2. Ontzettend mooie stijl. Ik kende dit programma nog niet, maar ik ga het zeker proberen op te zoeken op Youtube :-).

  ReplyDelete
 3. Ik was ook altijd een trouwe fan van Plain Jane. Louise is zoooo classy en toch zijn haar outfits nooit saai of simpel. Ze heeft echt een fantastische stijl!

  ReplyDelete
 4. Mooie vrouw. Ik heb haar programma op MTV wel een aantal keer gezien. Vond het altijd wel fascinerend.

  ReplyDelete
 5. Ik vond plain jane ook altijd superleuk om te kijken! Stiekem zou ik ook wel een metamorfose van haar willen haha.

  ReplyDelete