Personal | Guess who graduated? :D

by - 12:00 PM


First, my apologies for being a bad blogger, just two days ago I told you guys that I wanted to pick up daily blogging, but strangely enough something distracted me from doing that (again). This time, however, it was something amazing, as you see on the very bad (mobile) quality picture: I graduated! After six years of hard work I finally have my high school diploma. Something I really did not expect after taking the exams! I even managed to to graduate with two eights (philosophy and English). Yes, I'm happy, surprised, but mostly happy. The blogpost for tomorrow will be a 'normal' one, but I just wanted to share my happiness with you! To everybody who is graduated: congratulations! And for the people with a re-examination: good luck, you can do it! 

Ten eerste mijn excuses voor het zijn van een slechte blogger, nog geen 2 dagen geleden vertelde ik jullie dat ik het dagelijks bloggen weer wilde oppakken, maar gek genoeg kwam daar (al weer) iets tussen. Dit keer echter wel iets ontzettend leuks, want zoals je ziet op de, hele slechte (mobiel) kwaliteit, foto: ik ben geslaagd! Na zes jaar hard zwoegen heb ik dan éindelijk mijn VWO diploma op zak. Iets wat ik na het maken van de examens echt niet verwacht had! Ik heb het zelfs nog voor elkaar gekregen om met twee achten (filosofie en Engels) te slagen. Ja ik ben blij, verast, maar vooral ontzettend blij. Dit wilde ik toch nog even met jullie delen, Morgen komt er weer een 'normaal' artikel online, maar dit wilde ik toch even met jullie delen. Iedereen die ook geslaagd is: van harte gefeliciteerd en voor de mensen met een herexamen: heel veel succes deze dagen! 


You May Also Like

7 interesting thoughts

 1. Jaaaj, echt top Sanne! Gefeliciteerd nogmaals :)

  ReplyDelete
 2. wauw wat goed dat je je diploma hebt gehaald, gefeliciteerd! :)

  ReplyDelete
 3. Congratulations that's wonderful news!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd! Wauw met twee achten, super goed gedaan! Liefs.

  ReplyDelete
 5. Ohhh gefeliciteerd! Ik heb vanavond mijn diploma-uitreiking, heb dr zin an :)

  ReplyDelete