Review | NYC Applelicious lip balms

by - 8:30 AM

The apple lip balms of NYC, I have often seen them pass by on various blog. Curious as I was, I decided to try them myself. I chose a, at first sight, nude pink (Pink Lady) and a beautiful cherry red (Applelicious Pink). Of course my main question is: Are they worth the hype?

De apple lippenbalsems van NYC, ik had ze al zo vaak voorbij zien komen dat ik er erg nieuwsgierig naar was geworden. Tijdens een actie van de kruidvat hakte ik de knoop door en belande ze in mijn winkelmandje. Ik koos voor een op het eerste gezicht nude roze kleurtje (Pink Lady) en een mooie kersenrood (Applelicious Pink). Natuurlijk was ik erg benieuwd: Are they worth the hype?


The structure is very nice; they literally slide on your lips like butter! You shouldn't compare them with a deeply moisturizing labello, but they are good enough to smooth the lips. Besides that it is also nice that they all have a different color. The lip balms are quite sheer, but the colors are definitely there. After a while they might get in your lip lines, but since the colors aren't that dark I didn't found that to be disturbing. In short: the lipbalms are a good option if you want a subtile color on your lips, but don't want to go for the coverage of a lipstick!

De structuur ontzettend fijn, ze glijden als boter over je lippen. Je moet de lippenbalsems niet vergelijken met een voedende labello, maar ze voldoen zeker als een goede verzachting. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat ze allemaal een ander kleurtje hebben. De dekking van de lippenbalsems is vrij doorzichtig, maar de kleuren zijn zeker zichtbaar! Na een tijdje kan hij een beetje in de lijntjes gaan trekken, maar doordat de kleuren niet heel donker zijn is dat niet heel storend. Een goede optie dus als je wel een kleurtje op je lippen wilt hebben, maar niet voor de dekking van een lipstick wilt gaan. 

NYC 353 Pink Lady
Pink Lady is a pretty soft pink color, in reality it is a bit lighter than I expected. This is not a color that looks good to me, but I think it could look very nice on people with blond hair!

Pink Lady is een zacht roze kleurtje, in werkelijkheid toch iets lichter dan ik had verwacht. Dit is geen kleurtje wat mij mooi staat, maar zal waarschijnlijk bij mensen met blond haar al een stuk beter tot zijn recht komen!

NYC 355 Applelicious Pink

Applelicious Pink is, next to a more creative name (bonuspoints), a color which suits me a lot better! A pink lip balm with a purple/red undertone; a very nice color!

Applelicious Pink is, naast een creatievere naam (bonuspunten), een kleur die me een stuk beter staat. Een roze lippenbalsem met een paars/rode ondertoon; een erg mooi kleurtje!

For me, these lip balms are a great option for those days that you don't want to wear lipstick, but they are certainly not a replacement. A nice addition to my stash, but for me unfortunately not a must have! However, the colors are cute, they do what they have to do and they are perfect for a natural look. What do you think?

Voor mij zijn deze lippenbalsems een goede afwisseling met mijn favoriete lipsticks, maar zeker geen vervanging. Een fijne aanvulling van mijn stash, maar voor mij geen musthave. Toch vind ik het mooie kleurtjes, doen ze wat ze moeten doen en zijn ze natuurlijk perfect voor een natuurlijke look! Wat vinden jullie?

What is your favorite lip product? 

You May Also Like

5 interesting thoughts

 1. Applelicious Pink vind ik heel tof, subtiel!

  ReplyDelete
 2. Hmm als ik dit zo lees zou ik het niet snel zelf kopen, wat mij betreft voegt het niet veel toe dan heb ik liever een labello met een kleurtje!
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Vet! Hier ga ik ook eens naar op zoek. Liefs,
  http://imkcool.wordpress.com

  ReplyDelete
 4. ahh die zien er echt super mooi uit! binnenkort maar eens naar opzoek :)

  groetjes. http://dazzlingdots.weebly.com

  ReplyDelete
 5. ze zien er al zo cute uit zeg! liefs x

  ReplyDelete