Personal | 10 Happy Thoughts #2

by - 8:30 AMA few months ago I did this thing were I 'wrote' down 10 happy thoughts and shared them online, you know, just to share the happiness. And today I really felt like doing that again. You haven't been hearing a lot from me lately, which I apologize for. But the exams have been a bit harder than I expected them to be. There are exams that I really don't think I passed (*ugh, ugh: management and organization*) and the pressure of not knowing if I graduated or not kills me. However my last exam (Spanish, in case you were wondering) is tomorrow and after that I'm going to Disney with my classmates. So for now I am just going to distract myself from all the exam stress that is going on, by sharing my ten happy thoughts with you guys!  

Een paar maanden geleden plaatste ik een artikel met mijn 10 happy thoughts online en vandaag leek me het wel leuk om dat weer te doen. Jullie hebben de laatste tijd natuurlijk niet zo veel van me gehoord/gelezen, waar ik me graag voor wil verontschuldigen, maar de examens vielen me om heel eerlijk te zijn een beetje tegen. Er zijn zelfs examens waarvan ik betwijfel of ik die gehaald heb (*ugh, ugh: M&O*) en de onwetendheid of ik wel of niet geslaagd ben die doet me niet veel goeds. Gelukkig is mijn laatste examen (Spaans, mocht je nieuwsgierig zijn) morgen en daarna ga ik naar Disney met mijn klasgenoten. Voor nu ga ik mezelf heerlijk afleiden van alle examen stress door mijn tien positieve gedachten met jullie te delen!  


1. Realizing that the exams are almost over and that after that the holiday starts! 
- Je realiseren dat de examens bijna klaar zijn en dat daarna de vakantie begint! 

2. Going to your favorite online store to see they have an amazing sale which just started! 
- Op je favorite webwinkel klikken en zien dat de uitverkoop daar net is begonnen! 

3. Cleaning out your bag and finding a (uneaten) chocolate bar.
- Als je je tas leeg maakt en een (nog niet gegeten) chocolade reep tegenkomt

4. Wearing dresses and skirts without tights because the weather is too hot to wear tights! 
- Jurkjes en rokjes dragen zonder panty omdat het weer zo lekker warm is!  

5. Coming home after a long day and finding your bed cleaned and made.
- Thuis komen na een lange dag en zien dat je bed verschoond en opgemaakt is. 

6. Finding out just before a math test that you didn't pack a set triangle and than finding one in that pocket you never clean out. Thank you messy me! - Er net voor een wiskunde toets achter komen dat je geen geodriehoek in je tas hebt gestopt en er dan toch nog een vinden in dat ene vakje. Dankjewel rommelige zelf! 

7. Finding a quotation that exactly describes that thought you couldn't put in to words. 
- Een citaat vinden dat precies beschrijft wat jij niet onder woorden kon brengen. 

8. Hearing your mom say: 'What do you want to eat for dinner tonight?' 
- Je moeder horen zeggen: 'Wat wil jij eten vanavond?'

9. Coming home and realizing that not all the cookies have been eaten yet! 
- Thuis komen en je realiseren dat er nog koekjes zijn! 

10. Going to the polling station for the very first time, feeling very mature.
- Voor de eerste keer naar het stembureau gaan en je heel volwassen voelen. Feel free to leave your happy thoughts in the comments! 

Picture taken by Jessy

You May Also Like

8 interesting thoughts

 1. Ah wat een fijne gedachten! Soms moet je gewoon even beseffen welke dingen je blij maken! Ik doe dat ook iedere dag.
  Gisteren kon ik echt genieten van de stokstaartjes in de dierentuin!

  ReplyDelete
 2. Wat een heerlijk bericht om te lezen! Ik ben dol op positieve gedachtes en het is dus extra leuk als deze terug komen in een blogpost. Positief denken is gewoon heel erg belangrijk. (:Prachtige foto trouwens! Liefs

  ReplyDelete
 3. Ha! These are great, what a nice idea.
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 4. Heel herkenbaar allemaal. Zeker leuk om te lezen!
  Jammer dat je examens niet zo goed gingen :( Stay positive! Succes met alles!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 5. wat fijn om te lezen ♥ een aantal zijn erg herkenbaar xx

  ReplyDelete
 6. Leuk om te lezen dit :) Dat van het stembureau herken ik, toen ik bij de gemeenteraad voor het eerst mocht stemmen voelde ik me ook wel heel volwassen :P

  ReplyDelete
 7. Hee is dat niet in de Rhoonse Griende? :)
  Leuke post trouwens

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja! Wat goed gezien! Woon je in de buurt? :)

   Delete