Outfit | The sea is calling

by - 8:00 AMAlthough I wanted to spend most of my holiday preparing for my exams, I was very excited when Jessy came to visit last Tuesday. Being not busy with school for a day, just blogging and chatting, that has been good for me. Also, it has been good for my blog! As you might have noticed, I recently started semi blogging again. I figured blogging keeps me creative and gives me an outlet, which I could use right now, so I am trying to start blogging again when I find the time. Last Tuesday was a good start. Jessy and I went to the Maas (a big river in the Netherlands) to take some outfit photo's. The weather was a bit dull, but the beautiful Maas definitely makes up for it! Enjoy!

Ondanks dat ik me deze vakantie het grootste deel bezig wilde zijn met het voorbereiden van mijn examens, was ik ontzettend blij toen afgelopen dinsdag Jessy op bezoek kwam. Een dagje niet met school bezig zijn, weer lekker bloggen en natuurlijk lekker bijkletsen! Dat heeft me zeker goed gedaan en mijn blog ook, wat jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt: ik heb het bloggen weer half opgepakt. Het bloggen houd me creatief en geeft me een manier om lekker met iets anders bezig te zijn dan school en ik ga dan ook proberen, wanneer daar tijd voor is, om meer te gaan bloggen. En dinsdag, was een goed begin! Jessy en ik zijn naar de maas gegaan waar we outfit foto's hebben gemaakt. Het weer was misschien een beetje grauw, maar de maas maakt gelukkig veel goed! Enjoy!
Cardigan H&M | Blouse Vero Moda | Necklace Primark | Skirt H&M | Heels H&MWhat have you done this week?


You May Also Like

3 interesting thoughts

  1. Mooie foto's! Leuk dat je het bloggen weer op gaat pakken, the same hire!

    ReplyDelete
  2. Mooie foto's! En mooie locatie. Ik vind je rokje erg leuk!

    ReplyDelete
  3. Het was heel erg gezellig Sanne, hopelijk zie ik je snel weer! Goede locatie had je ook uitgekozen haha. Ik vind het ook een super leuke outfit!

    ReplyDelete