Motivational Note | All things are difficult before they are easy

by - 8:00 AM


"All things are difficult, before they are easy."A nice quote for when you are just about to give up. This quote reminds me of my grandmother. Who, when I told her I was never going to succeed, always used to tell me: Sanne, when you first had to go to school you asked me: "what if I can't learn?" I told you that you have nothing to worry about and that the teacher would help you. Look where you are now! And that is quite true. Learning how to cycle, going to school for the very first time and now maybe that dumb math test, everything is difficult before it becomes easy. But once it's in your system, you can say: I have succeeded.


'All things are difficult, before they are easy' Een mooie quote voor als je even denkt dat je het echt niet meer snapt en wilt opgeven. Mij doet deze quote me aan mijn oma denken. Als ik naar haar toe ging en vertelde dat ik het lastig vond op school dan gaf ze me iedere keer hetzelfde antwoord. Sanne, toen je vroeger naar de basisschool ging vroeg je me 'wat nu als ik het niet kan?' ik vertelde je dat je daar geen zorgen over moet maken, dat de juffrouw je daar wel bij zullen helpen en kijk waar je nu bent. En dat is helemaal waar. Leren fietsen, naar school gaan en nu dan misschien die vervelende wiskunde toets, alles is lastig voordat het makkelijk wordt. Maar als het dan eenmaal in je systeem zit, dan kan je toch maar weer zeggen: zo dat heb ik voor elkaar gekregen. 

What do you want to become easy for you?

You May Also Like

3 interesting thoughts

  1. Een hele mooie quote! Leuk ook dat je je eigen ervaring er bij hebt gezet.

    ReplyDelete
  2. That's a great quote!
    xo
    styleontheside.com

    ReplyDelete