May, the month of Motivation

by - 8:00 AM

Today it's the first day of May and I can say that I have become quite nervous for the upcoming exams. As basically everything depends on this moment: If I do not succeed, I am going to waist another year and my place at university is no longer guaranteed. Hmmm, sometimes I find it difficult to control these negative thoughts. Of course I'm not the only one who has these, whether you are also having your exams in a week or if you are stressed out for that one important deadline, these thoughts happen to all of us. That's why I want to do something about that this month!


Vandaag is het de eerste dag van Mei en ik kan jullie vertellen dat ik ondertussen ontzettend zenuwachtig ben geworden voor de aankomende examens. Alles hangt in principe hier vanaf. Als ik nu niet laat zien wat ik kan, dan moet ik me nog een jaar in het zweet werken, dan is me de plaats op de universiteit opeens niet meer verzekerd en dan is dus alles voor niets geweest. Pfoeh, soms vind ik het moeilijk om dit soort gedachten te controleren en gewoon simpel weg te denken, het lukt wel, ik kan het wel. Natuurlijk ben ik niet de enige met dit soort gedachten, of je nu net voor je examens zit, of voor die andere belangrijke deadline, dit soort gedachten overkomen ons allemaal wel eens. Daarom wil ik daar deze maand iets aan gaan doen! 

In May I'll therefor post a motivational quote or video online so now and then. The people who have been following my blog for a while might remember the 'monday quotes'? This is going to be something like that! For the people who are currently going through exam stress, these articles are for you! Short and powerful. No long articles that will keep you from doing your work, but articles that you can read within your 5 minute break and that will motivate you to keep going. Let's hope that in a few weeks we will all get a positive phone call! 

In mei zal ik daarom zo af en toe een motiverende quote of video online plaatsen. Degene die mijn blog al langer volgen kennen misschien de 'monday quotes' nog wel. Dit wordt zoiets! Voor de mensen die nu ook in de examen stress zitten, deze artikelen zijn voor jullie. Kort & krachtig. Geen lange artikelen die je van je werk afhouden, maar artikelen die je kunt lezen in je 5 minute break en die je motiveren om weer verder te gaan. Dan hoop ik dat ik, samen met jullie, over een paar weken een positief telefoontje krijg! 

What will your future self be thanking you for? 


You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. ik had vorig jaar in me examens, en ik herken de stress goed! Mijn beste vriendin die heeft der examens nu, veel succes! :)

  ReplyDelete
 2. Heel veel succes met je examens Sanne, gaat helemaal goed komen :)

  ReplyDelete
 3. Wat goed dat je dit doet! Ik hoef er nog niet heel veel aan te denken omdat ik volgend jaar pas in mijn examenjaar zit, maar dan ben ik ook wel erg zenuwachtig voor mijn examens denk ik.. Alvast heel veel succes met de examens Sanne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gelukkig heb je nog een jaartje! Dankjewel Myrthe! :)

   Delete
 4. ik ben toch ook wel erg zenuwachtig voor de examens, dus kom maar op met die motivatie ;) succes met je examens!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Jij ook veel succes Joyce!

   Delete
 5. I feel you, examenstress to the maxxxxx.

  ReplyDelete
 6. Heel veel succes met je examens!

  ReplyDelete