Outfit | In the streets of London

by - 8:30 AM

Today I have an other outfit post for you. The weather has luckily been improving lately, which means that we no longer have to squeeze ourselves into the thickest sweaters anymore, we now also can wear thinner items with the right layers. This is what I did when I went to London. Since we only had one day to spend in London, I had chosen for many layers with my checkered blouse as starting piece.

Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie. Het wordt (gelukkig) al langzaam aan iets warmer, wat betekend dat ik me niet meer in de dikste truien wring, maar ook weer eens een blousje aan trek. Zo ook toen ik, inmiddels al weer een hele tijd terug, in Londen was. Aangezien ik maar een dagje zou gaan had ik voor veel laagjes gekozen en een geruit blousje is daar een perfect item voor.

               (fake) Leather jacket - H&M | Blouse - C&A | Necklace - Primark | Jeans - unknown | Shoes - Allstars What is your favorite item to wear in spring? 

You May Also Like

13 interesting thoughts

 1. Erg leuke outfit! Leuk gecombineerd ook zo dat blouseje met het leren jack

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's! En de locatie is echt mooi. :)

  ReplyDelete
 3. Super leuke outfit! Ik vind dat blouseje met dat spijkerjasje heel tof staan :)

  ReplyDelete
 4. Wauw! Wat een superleuke outfit, echt heel gaaf gecombineerd zo. Zou ik mogen vragen waar je blouseje vandaan komt? Of heb ik daar echt heel erg overheen gelezen? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, natuurlijk mag dat! Hij komt van de C&A. Ik zal het er gelijk eventjes bij zetten :)

   Delete
 5. Leuke blouse! Ik zou zo graag een keer naar Londen willen! Heb je nog meer foto's van je trip naar Londen gemaakt?

  Liefs, Janna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veel meer haha! Ik heb zelf nog twee artikels met foto's gemaakt: http://www.dutch-beauty.nl/2014/02/photography-londen-in-early-morning-glow.html#.UyTU4uddWHc & http://www.dutch-beauty.nl/2014/02/travel-i-went-to-london.html#.UyTU5-ddWHc! :D

   Liefs!

   Delete
 6. Superleuke outfit! Het bloesje is echt super :)
  Herinnert me er aan dat ik die ketting hier ook nog ergens liggen heb, even dringend terug vinden want hij ziet er superleuk uit bij je outfit

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 7. I think you just have one more follower here :) :)
  I just found your blog and it looks really nice, but what is more important for me you write in Dutch and English. I've started learning dutch some time ago and it is very useful here that I have those 2 languages in one place so I can practise my language skills with your every post. Thank you :)

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke outfit! Ik vind de combinatie van geruite blousejes en leren jasjes altijd zo leuk! xx

  ReplyDelete