Photography | Londen in the early morning glow

by - 8:30 AM

If you know me a bit you might know that I have a tiny little obsession with Londen. So when I went back last weekend, I just had to capture it's beauty. And what better way to capture it's beauty in the early morning glow?Als je me een beetje kent dan weet je misschien dat ik een kleine obsessie heb rondom de stad Londen. Toen ik dan ook vorig weekend een tripje naar Londen maakte, moest ik natuurlijk de toerist uithangen en foto's maken. Het doel: de schoonheid van Londen vastleggen en hoe kun je dat nu beter doen dan in de vroege ochtend?
What is your favorite city? 

You May Also Like

7 interesting thoughts

 1. wauw wat een mooie foto's! Londen en verona zijn mijn favoriete steden. <3

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's! Ik heb niet echt een favoriete stad eigenlijk. Er zijn zoveel mooie steden op de wereld!

  ReplyDelete
 3. Wauw, mooie foto's Sanne! Ik heb niet één favoriete stad, want ik vind eigenlijk elke grote stad waar ik geweest ben wel bijzonder. Londen staat er zeker wel tussen, want ik vond het geweldig daar :)

  ReplyDelete
 4. erg mooie foto's! ik vond Londen ook erg gaaf toen ik er was ;)

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Ik ben verliefd op Parijs! Zo'n mooie stad!

  ReplyDelete
 6. Wauw, vooral je laatste foto vind ik erg mooi! Londen is echt mijn favoriete stad!

  ReplyDelete
 7. Super mooie foto's! Ik ben ook dol op London alleen ben er al 4 jaar niet meer geweest helaas.

  ReplyDelete