Wishlist | Persun fashion

by - 7:00 AM

Persun WishlistWhen I was searching on the almighty web - avoiding any form of being proactive - I came across this cute shop Persun Mall. My eye directly fell at the beautiful red coat, than the black booties with cut-outs and well... the rest is history. However, as I am still in the 'new year, new me' spirit I controlled myself and instead of putting all the items directly in my shopping basket I made a wishlist collage! What do you think of these items?

Toen ik weer eens mijn dagelijkse rondje op het web aan het doen was - lees: huiswerk ontwijkend gedrag - kwam ik de webshop Persun Mall tegen. Mijn oog viel gelijk op die prachtige rode jas, vanuit daar op de schoenen met cut-outs (hoe gaaf?!) en tsja... The rest is history! Maar, onder het mom 'new year, new me' heb ik me ingehouden! In plaats van alles direct in mijn mandje te gooien heb ik er een wishlist collage van gemaakt die ik natuurlijk graag met jullie wil delen. Wat vinden jullie van deze items?

You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Wat een mooie wishlist. Die tas en jas zijn heel erg mooi!
  liefs

  ReplyDelete
 2. Alleen de tas is niet echt mijn ding, maar de rest vind ik heel erg tof!

  ReplyDelete
 3. Ik hou van die broek! <3
  Ik mag een set Caviar Beads weggeven op mijn blog, doe je mee?
  Liefs

  ReplyDelete
 4. That coat is super and I feel like you need to get that bag!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 5. Mooie items, vooral de jas. Alleen ik ben niet fan van Persunmall, het is bij mij een paar keer misgegaan..

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeh balen! Wat is er mis gegaan? Ik heb nu (misschien gelukkig) nog niks besteld haha! :)

   Delete