Let's not forget any appointments in 2014

by - 7:00 AM2014 is going to be a busy year, that for sure. Besides that I want to graduate, get my drivers license and my cambridge certificate in 2014, I also want to be accepted at the Erasmus University, I want a nice summer job (abroad), I want to do fun things with friends and of course, I want to keep blogging! A proper planning is therefore the key. And I have to admit, that is not one of my best qualities. Not because I can not make a good planner, that I definitely can. It is because I like to say 'yes' to everything. That and I like to make myself believe that I can fit 50 hour tasks into one single day. What I need is an occasional reminder that I am already busy enough and that I do not need any more extra activities to fill in my non existing spare time and how can you do that better than through a calendar?

Nederlands: 2014 wordt een druk jaar, dat is een feit. Naast dat ik in 2014 graag mijn VWO diploma en cambridge certificaat wil bemachtigen, mijn rijbewijs wil ontvangen en aangenomen wil worden op de Erasmus Universiteit wil ik ook graag een leuk baantje voor na m'n examens, het liefst in het buitenland, leuke dingen doen met vrienden en natuurlijk lekker blijven bloggen. Een goede planning is daarbij natuurlijk ontzettend belangrijk en ik kan jullie alvast vertellen: plannen is niet mijn sterkste kant. Niet omdat ik geen mooi overzicht kan maken, maar omdat ik graag overal 'ja' op zeg en inschat dat ik best 50 uur in een dag kan proppen. Wat ik af en toe nodig heb is een reminder dat ik het al druk genoeg heb zonder al die leuke extra activiteiten en hoe kun je dat nu beter doen dan doormiddel van een kalender?

When I received an email of Pixum asking me whether I would like to review a product I immediately went for the calendar. After a few hours of editing, cropping, replacing, etc. I was finally ready to place the design in my shopping bag. Unfortunately I forgot to save it and it was gone! After beating myself up a couple times I tried it again. This time I managed to finish the calendar ánd to order it within one hour.

Nederlands: Toen ik van Pixum een mailtje kreeg of ik een van hun producten wilde uitproberen wist ik dan ook meteen waar ik voor zou gaan! Enthausiast als ik was ging ik direct aan de slag ent toen ik, na zo'n 4 uur foto's bewerken, verplaatsen, opzoeken, etc. eindelijk klaar was met het ontwerp vond ik het wel tijd om hem in mijn winkelmandje te stoppen, voor de zekerheid nog even opslaan en hup, in het winkelmandje. Simpeler kan niet. Totdat ik zag dat hij niet in m'n mandje zat. Waarschijnlijk doordat ik de website te lang open had staan (ik had dit werkje namelijk over twee dagen verspreid) had de website me uitgelogd. Het ontwerp was niet opgeslagen. Poef, alles weg. Ik kon wel janken. Na mezelf een paar keer in elkaar geslagen te hebben had ik de moed weer bij elkaar geraapt, met als doel: binnen een uur die kalender afmaken! Omdat ik het design nog helemaal in mijn hoofd had lukte dit me gelukkig een stuk sneller, binnen een uur had ik hem opnieuw gemaakt, in het winkelmandje gestopt en bestelt.


A few days later it arrived and it was so pretty! With pride I would like to show to you; my selfmade calendar. I am very pleased with the result. All the pictures are shown well (which I doubted because some of them are from instagram), the colors are very bright and the layout is also very pretty.

Nederlands: Enkele dagen later kon ik hem al in mijn handen houden. Het was even een beetje puzzelen, maar dan heb je ook wat. Met trots wil ik jullie dan ook graag mijn nieuwste aanwinst laten zien: mijn zelfgemaakte fotokalender van Pixum. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Alle foto's zijn scherp weergegeven, iets wat ik vreesde aangezien ik meerdere foto's van instagram heb geplukt, de kleuren zijn prachtig en de layout van de kalender is ook erg mooi.
An other little thing you should watch out for is the font size. You should instal a smaller font if you want to type longer sentences, because the normal size is 25 while the text boxes are not that big. The program just deletes all words that do not fit in the box. So you might want to start of with a small font and chance it in the font you prefer when you are finished writing.

Nederlands: Een klein dingetje waar je op moet letten is dat je een kleine lettergrote instelt als je wat langere zinnen wilt typen, de standaard lettergrote is namelijk 25 en de vakjes zijn niet zo groot, dus als je in lettertype door blijft typen dan verwijdert hij alle woorden die niet in het vakje passen. Als je dus van plan was een heel verhaal te typen dan is het dus een beter plan om klein te beginnen en daarna de juiste grote op te zoeken.


I am very pleased with my calandar and with the service of Pixum. Once you figure out how it works it is easy! I ended up being so enthusiastic that I decided to make another one for my mothers birthday and I can tell you she liked it a lot!

Nederlands: Uiteindelijk ben ik ontzettend tevreden over Pixum, als je eenmaal doorhebt hoe het programma werkt, dan ben je zo klaar! Uiteindelijk was ik zelfs zo snel klaar dat ik nog een kalender heb gemaakt, een verjaardagskalender voor mijn moeder, die er ook ontzettend blij mee is!


This is a sponsored post

You May Also Like

5 interesting thoughts

 1. Pixum heeft echt een fijne service! En je hebt een prachtige kalender gemaakt! x

  ReplyDelete
 2. Leuk gemaakt. En tof dat er een foto van de meeting bij zit :)

  ReplyDelete
 3. Ooh heel leuk dat je zo'n kalender zelf gemaakt hebt :)
  En leuke voornemens/plannen voor dit jaar :)

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 4. ahhh wat leuk, zie ik mezelf opeens op de kalender hihi! :D
  Liefs

  ReplyDelete
 5. Hij ziet er echt prachtig uit! Ik heb ook eens wat getest van Pixum, die kalender hangt nu nog steeds bij ons. Superleuk!

  ReplyDelete