Inspiration | Best Motivation Quotes

by - 9:52 AM

Good morning! For many of you this might already be the last day of the vacation. That means that we may continue to learn and work; start living our normal lives again. And if you are just as excited about that as I am, I think you could use some good motivational quotes! Today I share my 5 favorites! :)

Goedemorgen! Het is voor velen waarschijnlijk vandaag al weer de op een na laatste dag van de kerstvakantie! Dat betekend dat we hierna weer mogen gaan leren en werken; het normale leven gaat weer beginnen. En als jullie daar net zo veel zin in hebben als ik, dan kun je wel wat fijne motivatie quotes gebruiken! Vandaag deel ik mijn 5 favorieten! :)  You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Mooie quotes :) Aan de ene kant vind ik het leuk dat de vakantie voorbij is, maar aan de andere kant had ik ook wel nog een paar weekjes extra willen hebben. Ik vrees dat dit elke vakantie wel zo blijft..

  ReplyDelete
 2. Hele erge mooie quotes! I vind de laatste 2 echt super mooi <3 Gelukkig heb ik nog lekke tot 26 januari vrij, jaloers :)?

  liefs,
  Femke van unendful.nl

  ReplyDelete
 3. Jaa, deze vind ik alle 4 mooi! :)

  ReplyDelete
 4. super mooie quotes !
  ik vind de bovenste het mooist !


  xxx
  www.welcometojuliaslife.blogspot.com

  ReplyDelete