Personal | 2013 in outfits

by - 4:43 PM


1-2-3
4-5-6

7-8-9

Colored pants, oversized sweaters, skirts, the denim blouse and jackets; this is how I would describe my outfits of 2013. Sanne and skirts? You might be used to it right now, but before this year the only skirt I owned was a black mini skirt of H&M. In 2013 I realized that skirts and dresses are really not that bad and in fact; very cute! 2013 was also a turnaround year for my blog, because in September 2012 I bought my first SLR camera, which resulted in many more selfmade pictures. This I saw in the increase of outfit posts. Before my SLR, I would put my outfits together on looklet or polyvore, but now I went outside for the best locations, played with the lighting and got more fun out of it than I ever could imagine. Above you can see a collage of 12 of my favorite outfits from 2013. Which one do you like best?

Gekleurde broeken, oversized sweaters, rokjes, de denim blouse en jasjes; zo zou ik mijn outfits van 2013 beschrijven. 2013 was voor mijn kledingkast dan ook echt wel omslag jaar. Sanne en rokjes, je bent er nu misschien al aan gewend; maar vroeger ging dat echt niet samen! Het enige rokje dat ik voor 2013 had was een zwarte mini skirt van de H&M. In 2013 kwam ik er achter dat rokjes en jurkjes eigenlijk helemaal niet zo verkeerd zijn! 2013 was ook voor mijn blog een omslagjaar. In september 2012 kocht ik namelijk mijn eerste spiegelreflex camera en dat resulteerde in veel meer zelfgemaakte foto's. Ik merkte dat ik het steeds leuker vond om zelf de foto's bij de artikelen te maken. Dit zag ik nog het meest terug in de toename aan outfit posts. Hiervoor stelde ik mijn outfits samen op looklet of op polyvore, maar nu ging ik er steeds vaker op uit om eigen foto's te maken, wat ik stiekem nog veel leuker vond! Hierboven zien jullie een overzicht van mijn favoriete 12 outfits van 2013. Welke vinden jullie het leukst? You May Also Like

17 interesting thoughts

 1. 2 & 9 zijn sowieso mijn favorieten! Leuk om te zien dat je meer outfit artikels maakt, ik vind die altijd leuk om te zien. Jij ook alvast een gelukkig 2014! ♥

  ReplyDelete
 2. 4,6 & 7 zijn mijn favoriet! Je herinnerd me gelijk aan mijn voornemen van 2014, meer outfits plaatsen! Thanks!

  Liefs, Nadia

  ReplyDelete
 3. 3,4 en 7 vind ik het aller allerleukst als ik heel streng ben! Maar eigenlijk vind ik je style sowieso wel leuk, hihi.

  ReplyDelete
 4. Skirts&dresses forever! 8 is my fav <3

  ReplyDelete
 5. Omg, zo leuke outfits! 3,4,7, 11 zijn mijn favorieten. :)

  ReplyDelete
 6. Het zijn allemaal leuke outfits, maar 2, 4, 6 & 9 zijn wel echt mijn favorieten!

  ReplyDelete
 7. Superleuke outfits! Outfits 1 & 9 zijn mijn favorieten :)

  ReplyDelete
 8. 4 vind ik heel leuk! Alles is heel tof!

  ReplyDelete
 9. Ik vind zulke overzichtjes zo leuk om te zien! Je hebt echt een mooie eigen stijl en ik vind je altijd zo fotogeniek.
  Foto 12 is natuurlijk mijn favoriet haha, dat was zo'n gezellig dag! Hopelijk zie ik je in 2014 weer! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, dankjewel! Het was zeker heel gezellig! We moeten zeker weer wat leuks doen in 2014! :)

   Delete
 10. Super toffe outfits! Die rendierentrui heb ik ooook hihi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Jeej! Ik ben ook echt fan van die trui! :D

   Delete
 11. Mooie outfits! Je hebt echt een hele toffe stijl. X

  ReplyDelete
 12. Wat een toffe outfits! Dat jurkje van nr. 5 heb ik ook, die blijft zo leuk. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Hij is ook echt een van mijn favorieten! ^^

   Delete