Outfit | The streets of Amsterdam

by - 7:00 AM


I have good news on the study field because I finally found my plan B! As you might know, I have known that I want to study communication and media at the Erasmus university for over two years now. Unfortunately IBCoM is a program with decentralized selection, therefore having a plan B is quite necessary. When I went to the open day of the University of Amsterdam two weeks ago, I became enthusiastic, because I had finally found another communication program with a focus on the media. Also the program 'information science' caught my attention. It is a bit in between communication and media and it seemed very interesting. Especially the part about building websites sounded very good. Yet I still hope I will be chosen in Rotterdam. Currently I am working hard to get my grades higher and to improve my motivation letter, which is also the excuse why it has been a bit quiet here at Dutch Beauty. (I hope to make it up with you soon!) Anyways, on subject, today I have an outfit post for you with the outfit I wore to the UVA. Enjoy!Nederlands: Ik heb leuk nieuws op studiekeuze gebied: Ik ben éindelijk uit mijn plan B! Zoals jullie misschien wel weten staat mijn studiekeuze eigenlijk sinds vorig jaar vast; ik wil communicatie en media gaan studeren aan het Erasmus, maar helaas is dit een studie met decentrale selectie, een plan B is daarom geen overbodige luxe. Toen ik twee weken terug naar de opendag van de Universiteit van Amsterdam ging werd ik dan ook direct enthousiast; eindelijk een andere communicatiestudie mét de focus op de media. Ook de studie 'informatiekunde' leek me wel erg interessant, dit zit een beetje tussen communicatie en ICT in en behandelt ook een deel websites bouwen, wat mij als blogger natuurlijk enorm aanspreekt. Ontzettend leuke studies, maar toch hoop ik nog steeds dat ik in Rotterdam wordt uitgekozen. Ik ben nu dan ook druk bezig met het ophalen van mijn cijfers en het verbeteren van mijn motivatiebrief, vandaar dat het af en toe wat rustiger is op Dutch Beauty. Anyways, vandaag heb ik outfit artikel voor jullie met de outfit die ik droeg tijdens de opendag. Enjoy!

Scarf and Sweater - C&A | Jeans - H&M | Shoes - Unknown | Bracelet - Stylight

What are you studying/going to study? 

You May Also Like

12 interesting thoughts

 1. Heel erg mooi, je sjaal en schoenen zijn heel erg leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Hele leuke outfit! Handig dat je al een plan B hebt voor als je niet geselecteerd wordt :) En ik herken de fotolocatie, haha!

  XX Sonja

  ReplyDelete
 3. Wat zie je er weer leuk uit! En superfijn dat je een plan B hebt, het is toch best moeilijk om een tweede keuze te maken als je eigenlijk al weet wat je écht wil. Maar hopelijk word je gewoon ingeloot natuurlijk! :)

  ReplyDelete
 4. Die sjaal is echt leuk! En een plan B is altijd handig..

  Liefs, Merel

  ReplyDelete
 5. Leuke sjaal! Haalt de hele outfit op :) (die overigens ook leuk is haha)

  ReplyDelete
 6. Aaww so glad you've found a plan B :) I studied Communication last year but I found out pretty quickly that it wasn't my thing haha! Love the scarf :)

  ReplyDelete
 7. Echt leuke outfit, die sjaal is zo leuk n_n

  ReplyDelete
 8. Heel erg leuke outfit! En succes met je studies! Ik studeer communicatie in België (Gent) en het is wel de moeite waard:)

  Liefs,
  M. - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
 9. die sjaal is echt heel erg leuk !

  ReplyDelete