Looking back, my year!

by - 12:00 PMJanuari
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In januari plaatste ik naast de eerste make-up look ook twee outfits online (1 & 2), vertelde ik mezelf dat ik écht iedere dag in mijn geweldige Q&A boekje zou schrijven (mission failed), realiseerde ik me dat ik al 500 artikels had geschreven voor Dutch Beauty, kocht ik de kruidvat leeg, niet een keer, maar zelfs twee keer en leerde jullie me beter kennen!

Most popular post: The Primark Summer collection with 6113 views! (whut?!)  Februari
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In februari ging ik er weer op uit om foto's te maken in de sneeuw, maakte ik het eerste filmpje van 2013; een Valentijns DIY, leerde ik om de kleine dingen te waarderen, en ging ik naar de verjaardag van mijn lieve blogvriendinnetje Jessy waar ik JanneFlorenceRomyFloorVeroniqueEsmee
MyrtheLuna en natuurlijk Jessy zag! 

Most popular post: Amazing Home DIY's with 290 views.
March
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In maart pakte ik het 'snailmailen' weer op, ik ging weer eens zitten voor een mooie nailart, kon ik het weer niet laten om mijn eten te fotograferen, maakte ik m'n tweede ooglook van 2013, werden dierproeven op cosmetica binnen de EU afgeschaft (hurrey!), begon mijn verslaving aan washitape, werd ik in real life geïnterviewd door een franse studente en besloot ik om een eigen bloggersmeeting te organiseren.

Most popular post: Tip: Cheap Washi Tape with 506 views. 
April
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In april besloot ik dat het toch maar echt tijd werd om me volledig op school te richten, maar toch kon ik het niet laten om jullie een sneak peak in mijn (ondertussen al weer veranderde) kamer te geven, jullie te vertellen over een van mijn favoriete tijdschriften en vierde ik het twee jarig bestaan van mijn blog!  


Most popular post: Groupon Giveaway with 3914 views! (again: wow!) 

May
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In mei was het dan éindelijk zo ver; samen een aantal ontzettend lieve bloggers en veel lekkere hapjes vierde ik mijn verjaardag, ik ging naar de Swammarket in Rotterdam, ik ging samen met Emilia shoppen en foto's maken in Rotterdam, ik probeerde - met nadruk op probeerde - een gezondere lifestyle en ik werd 17

Most popular post: Primark in Amsterdam with 310 views.
June
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

In juni schreef ik, geïnspireerd en gefrustreerd door een essay voor filosofie, een column over gelukbegon ik met rijlessen en had ik het eigenlijk alleen maar ongelofelijk druk.  

Most popular post: 
Webshoptip: leuke postzegels op Postzegelsmetkorting.nl with 233 views. July

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In juli kwam ik weer tot leven op m'n blog, ik had een ontzettend gezellige bloggersmeeting in, jawel: Groningen! Ik genoot van mijn vakantie en ging weer lekker naar het strand, ik vertrok voor een weekje naar Nijmeen om samen met Romy, Jessy en Janne de Nijmeegse Zomerfeesten te bezoeken en samen met Jessy regelde we een surprise bloggers meeting voor Romy. Deze maand maakte ik meer outfit foto's dan ooit en begon ik weer met lezen. Dit was by far de leukste maand van 2013! :D

Most popular post:  Bloggers High-Tea 15/6 with 232 views. 

August
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In Augustus was ik volop aan het nagenieten van Juli en alle foto's van die maand (>5000) aan het omzetten in artikelen. Zo schreef ik over het leuke winkeltje Sid&Liv, plaatste ik de laatste outfits online en schreef ik over nóg meer washitape! Daarnaast ging ik in Augustus ook met de familie op vakantie in de Ardennen, ging ik met m'n moeder een weekendje shoppen in Antwerpen had ik een meeting met Manon en Marijn in Den Haag, zag ik Jessy weer en trok Dutch Beauty een nieuw jasje aan.

Most popular post: Denim shirt and a straw hat with 166 views. 


September
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In september ging ik weer terug naar school, na de introductiedagen in Gorinchem fietste ik snel terug naar huis om me in rap tempo klaar te maken voor mijn eerste event; het Coolcat Denim on the move event. Daarnaast moest ik ook langzaamaan weer gaan kijken voor schoolspullen, showde ik jullie de outfits die ik droeg in de Ardennen, uploaden ik mijn eerste Nederlandse filmpje en wilde ik mijn expedit kast weer eens herinrichten. September was ook de maand dat ik mijn school vriendinnen weer zag en dat vierde we met een high-tea en een sushi-date. (mijn eerste keer sushi; ik ben nog niet overtuigt) Ook begon ik in september als Voomm contributor, helaas werd dit geen succes en werd Voomm twee maanden later al weer stopgezet.Most popular post: Giveaway | Floral Sunglasses with 250 views. 

Oktober
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In oktober ging ik naar mijn tweede event; de Zalando Blogger Awards! Na al die maanden een voorraad washitape te hebben ingeslagen liet ik eindelijk zien wat je er mee kan in 3 leuke DIY's, besloot ik om het postproject tijdelijk even stil te zetten om me meer te richten op school en vond ik toch nog een gaatje in alle drukte om met een paar gezellige bloggers af te spreken in Utrecht.

Most popular post: Event | Zalando Blogger Awards with 162 views.  November
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In November ging ik na de toetsweek helemaal los met (online) shoppen, realiseerde ik dat er best een hoop dingen zijn waarvoor je dankbaar kunt zijn en leefde ik me weer uit met mijn camera om de prachtige herfst kleuren vast te leggen.

Most popular post: New in | Romwe, OASAP & New Look with 81 views.  December
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In December ging ik naar de meeloopdag voor communicatie wetenschappen aan de UVA in Amsterdam, van die gelegenheid maakte ik graag gebruik om wat mooie foto's van mijn nieuwe winterjas en van mijn outfit te maken bij de Amsterdamse grachten. Ik kreeg meer rust doordat ik in december eindelijk mijn profielwerkstuk, succesvol (een 8,7; WHÛT), af kon ronden. Verder genoot ik deze maand van de gezelligheid rondom de feestdagen, ging ik helemaal los in de Primark (een shoplog komt nog) hield ik een onsie-pasta party met vriendinnen, bezocht ik beide oma's met kerst en ga ik vanavond met de familie aftellen tot het nieuwe jaar. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - And to finish off, December 2013 in notes:- - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
Dutch-Beauty reached an amount of 328 followers at bloglovin369 of Google Friend Connect and 80 likes at facebookMy youtube account currently has 31 subscibers, I reached an amount of 177 followers at Instagram148 followers at twitter36 at pinterest and 152 at tumblr. 

Thank you for this amazing year full of health, love, happiness and oportunities to learn. I wish you all a very happy 2014. Let's make it the best!  

You May Also Like

13 interesting thoughts

 1. Replies
  1. Dankjewel Esmée! Hopelijk zien we elkaar weer een keer in 2014 :)

   Delete
 2. Wat een superleuke foto's! Gelukkig nieuwjaar. :)
  Liefs,

  ReplyDelete
 3. Leuk zeg!! :) Fijne jaarwisseling!

  ReplyDelete
 4. Leuk artikel! Fijne jaarwisseling :)
  xSophie

  ReplyDelete
 5. Leuk om te zien! Alleen heb je mijn oude blog gelinkt haha, die doet het niet meer ;) Het is nu www.floorflawless.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh haha ik zal hem eventjes veranderen! :)

   Delete
 6. Heel leuke recap van je jaar! Leuk ook om te zien welke posts het meest bekeken zijn! Slim om dat per maand te doen. Ik heb alleen over het hele jaar gekeken, haha!

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja, anders had ik al mijn 'top' artikelen in een maand haha! :)

   Delete
 7. Dat Q&A a day boekje heb ik ook. Ik heb het ook niet volgehouden, maar ik vond dat ik nog best ver was gekomen haha. Leuke recap! Xx

  ReplyDelete