Fashion | Meet my new winter coat

by - 3:23 PMI would like to introduce you to my new love: my MC inspired winter coat. I met him when I was in Antwerp a couple of months ago (read: last summer) and it was love at first sight. Even though it was over 20 degrees that day, I just could not leave him hanging. It's a pretty chic jacket with leather details at the neck, shoulders and arms and a very nice large zipper. Exactly what I was looking for! Now it is getting colder, I've been wearing it almost every day. So when I was in Amsterdam last week, I decided to make some pictures for you guys!

Ik wil jullie graag voorstellen aan mijn nieuwe liefde: mijn MC inspired winterjas. Toen ik een paar manden geleden (lees: vorige zomer) in Antwerpen was kwam ik hem tegen en het was liefde op het eerste gezicht en ondanks dat het die dag ruim 20 graden was kon ik hem gewoon niet laten hangen. Het is een vrij chique jas met stoere leren details bij de kraag, schouders en armen en een hele toffe grote rits. Precies wat ik zocht. Nu het steeds kouder wordt heb ik hem eindelijk uit de kast gehaald en met veel liefde gedragen. Toen ik laatst in Amsterdam was besloot ik hem voor jullie op de foto te zetten!

- What kind of wintercoat will you be wearing this winter? -

Jacket and Scarf C&A - Jeans H&M 

Photography by my mother

You May Also Like

20 interesting thoughts

 1. Supermooie jas! Had hem al zien hangen bij de Zara:)
  Leuke foto's ook,
  Liefs,x

  ReplyDelete
 2. Heel erg mooi, die sjaal is ook erg leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Leuk is tie he?! De sjaal zal je ook zeker nog terug zien komen in outfit foto's want hij is echt heerlijk warm! :)

   Delete
 3. hij is echt superleuk!

  ReplyDelete
 4. Super mooi! Ook een leuke sjaal :)

  ReplyDelete
 5. Ohmygosh, I love it c:

  ReplyDelete
 6. Waauw wat een leuke jas! Hij staat je ook heel goed :)

  ReplyDelete
 7. Super mooie jas! De sjaal is ook heel tof! xoxo

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Ah super leuke jas, en wat sta je altijd fabulous op je outfit foto's Sanne! Liefs.

  ReplyDelete
 10. Je jas ziet er prachtig uit! Die sjaal is ook erg leuk :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 11. ooh myyy, moooi! ik heb dit jaar een super functionele - lees niet een al te mooie vorm en vooral heel warm - winterjas vanwege de kou hier, maar volgend jaar moet ik op zoek naar zo iets!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Haha, dan hebben we hetzelfde probleem, maar dan net andersom: ik moet volgend jaar (of dit jaar als ik het in deze jas niet volhoud) maar eens een functionele winterjas aanschaffen!

   Delete