DIY | 10 stylish Christmas DIY's

by - 7:30 AM

Recently it has been quite quiet on Dutch Beauty, this was due to the big amount of school work I had to do, but fortunately, the Christmas holidays arrived and I finally have time to do what I enjoy the most: blogging! Although I must admit, the 'blog break' has not been for nothing. Tonight my teacher gave me my mark for my essay about effectiveness of advertising for the youth and guess what, I got an 8.7! Like whút!? Unfortunately, it's a little too early to sit back and relax, but I'm getting there. After the holidays I have my car theorie test, an oral for the languages​​, two debates and of course the second exam week and if that is all over I will probably have to start preparing for the exams in May! For today, I just don't want to think about that at all. Yesterday I had a nice onesie-pasta party with friends (yup: that is basically eating pasta in onesies, how amazing? :D ) and today I 'm going to shop at Primark . As Christmas is almost arriving I thought I would share some of my favorite Christmas DIY's with you. Enjoy!


Nederlands: Het is weer eventjes wat stiller geweest op Dutch Beauty, maar nu is eindelijk de kerstvakantie aangebroken en heb ik weer de tijd om te doen wat ik het leukst vind: lekker bloggen! Al moet ik eerlijk toegeven, de 'blogpauze' is niet voor niets geweest. Vanavond heb ik het cijfer van mijn profielwerkstuk over de effectiviteit van reclame bij jongeren terug gekregen; een 8.7! Like whút!? Nu is het helaas nog iets te vroeg om achterover te leunen, maar met kleine stapjes richting de eindstreep komen we er wel. Na de vakantie heb ik mijn autotheorie examen, een mondeling voor de talen, twee debatten en natuurlijk de tweede toetsweek. Als dat er weer op zit dan kan ik me gaan voorbereiden op mijn examen. (hoe eng?!) Voor vandaag wil ik daar allemaal even niet aan denken, gister had ik een gezellige onesie-pasta party met vriendinnen (je leest het goed; pasta eten in onesies :D) en vandaag ga ik nog even langs de Primark. Omdat kerst er al bijna aankomt heb ik nog wat leuke kerst DIY's opgezocht die ik graag met jullie deel. Enjoy!


Sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 910

You May Also Like

3 interesting thoughts

 1. Super leuke en originele diy's :)
  http://littlefireflyloetch.blogspot.be/

  ReplyDelete
 2. Sounds like a lot of work! Fabulous inspirations and hopefully you get to take a little break!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke dingen allemaal! Ik vind de transparante met de sneeuw erin heel leuk!

  Liefs

  ReplyDelete