Voomm | Quotes, lookbooks and favorites

by - 2:00 PM


As I told you a while ago I now also write an article for Voomm once a week and I thought it would be nice if I would give you an update on that so now and then. Obviously I don't want to spam you with all of the articles I write, but I thought I'd be a good idea to share my articles once a month. Unfortunately for my international readers, Voomm is a Dutch website but maybe you can still enjoy the pictures? 

Zoals ik jullie al een tijdje geleden vertelde schrijf ik nu ook iedere week een artikel voor Voomm en het leek me wel leuk als ik jullie daar af en toe een update over geef. Ik zal niet over ieder artikel dat ik voor Voomm schrijf ook nog eens een heel artikel schrijven op Dutch Beauty, maar ik dacht dat het misschien wel een goed idee was om een maandelijks overzicht met jullie te delen. Natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd wat jullie hier van vinden.
Deze maand schreef ik over:

You May Also Like

15 interesting thoughts

 1. Klinkt leuk, vooral naar de kledingstukken en tips voor je kamer ben ik benieuwd, ik ga eens even kijken :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd wat je er van vindt! :D

   Delete
 2. Leuk! Mij lijkt de tips voor je kamer erg leuk, die ga ik zeker lezen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yess, haha! Ik ben benieuwd wat je er van vindt! :)

   Delete
 3. Leuk! Ik zal eens een paar artikeltjes gaan lezen. xoxo

  ReplyDelete
 4. Ik ga ook zeker de artikels lezen!

  ReplyDelete
 5. Ziet er goed uit en klinkt leuk!
  ben benieuwd!

  geniet van deze donkere regenachtige dag..
  wat een onweer hier brr..
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Rachel! Jij ook een fijne dag! :)

   Delete
 6. Dat klinkt super leuk! Ik ken voomm helemaal niet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Mocht je meer willen lezen over Voomm dan heb ik dat allemaal uitgelegd in dit artikel: http://www.dutch-beauty.nl/2013/09/big-news-im-contributor.html#.Uo5aX2TxT_M :)

   Delete