Outfit | ROAR!

by - 7:00 AM
Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit post voor jullie. Wel eens waar een outfit die misschien wat te koud is voor het koude weer van de afgelopen dagen, maar met een panty en een leren jasje er over heen kan ook deze outfit nog wel even doorgedragen worden! Iets wat ik zeker van plan ben te gaan doen, want als je het hebt over comfortable outfits, dan is dit een uitstekend voorbeeld! Een sierlijk losvallend rokje met een oversized sweater, een heerlijke combinatie als je het mij vraagt. En ooh, als ik deze foto's terug kijk dan wil ik dat het weer zomervakantie ben, deze foto's zijn namelijk gemaakt op een prachtlocatie in de Ardennen en volgens mij zaten we precies in het 'golden hour!' Wat vinden jullie?

Today I have an other outfit post for you. Perhaps an outfit which is a bit to cold for the weather these days, but with tights and a leather jacket this outfit can easily be worn for another two months. Something I am definitely planning to do, because it's such a comfy outfit! A graceful loose skirt combined with an oversized sweater, a lovely combination if you ask me. And ooh, when I look back at these pictures I want to go back to last summer again, the lovely weather, the spare time, can't wait until next summer! These pictures are in fact made ​​in a beautiful location in the Ardennes, and I think we finally found the so called 'golden hour!' What do you think? 

Sweater - Vero Moda | Skirt, ring - OASAP | Shoes - van Haren | Glasses - Firmoo 

You May Also Like

14 interesting thoughts

 1. Wat ben je toch een mooierd! Heel leuke outfit, vooral je rokje vind ik tof! Jammer dat we ondertussen niet meer met blote benen naar buiten kunnen hihi.

  ReplyDelete
 2. Ik vind ook echt je rokje super leuk!!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 3. Super mooi :D ik houd van dierenfoto's op kledij haha
  en dat rokje is cute

  ReplyDelete
 4. Hele mooie outfit, ik hou van jouw rok! x

  ReplyDelete
 5. Super outfit! De kleuren passen perfect bij elkaar! <3

  Ik organiseer samen met CoolCat een leuke giveaway. Je maak kans op 1x2 VIP kaarten voor de fashion party Release the Beast. Ik hoop dat je meedoet! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/10/giveaway-vip-tickets-release-beast-party.html

  ReplyDelete
 6. Ik vind je outfit heel gaaf! De kleurencombinatie is schattig en stijlvol tegelijk. De foto's zelf zijn ook erg mooi! Heel mooi gedaan zo met dat licht !! Fijn weekend xx

  ReplyDelete
 7. Wauw, hele mooie outfit. Ik vind je rokje vooral geweldig!
  Liefs

  ReplyDelete
 8. Wat een leuk rokje en ik vind de foto's heel mooi!

  ReplyDelete
 9. mooie foto's en leuke rokje x www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 10. Prachtige outfit! Staat je erg goed! Leuke blog heb je trouwens, zullen we elkaar volgen op bloglovin?

  Liefs,
  Françoise
  www.ourvisiononbeauty.blogspot.nl

  ReplyDelete
 11. Prachtige outfit, staat je super!

  ReplyDelete
 12. Wat een lief rokje heb je aan!

  ReplyDelete