New in | Replay Phonecover

by - 7:30 AM


Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuw mapje om mijn mobiel in te bewaren, want ondanks dat ik vrij zuinig met mijn mobiel omga, is hij toch al flink beschadigt. De verflaag vliegt er af en ook het scherm heeft al de nodige kleine krasjes, het werd dus wel weer eens tijd voor een goed mobielhoesje! Toen ik dit mooie hoesje van hoesjes.nl ontving was ik dan ook direct enthousiast! Het leuke van hoesjes.nl is dat ze niet alleen hoesjes voor de iPhone 5S en Samsung verkopen, maar ook voor verschillende andere mobieltjes. Bovendien hebben ze een groot scala aan verschillende merken en soorten hoesjes. Zo werd ik verliefd op dit prachtige roze telefoonhoesje van Replay. Hij is heerlijk simpel, beschermt mijn mobiel van alle kanten en is helemaal mijn stijl! Ik ben erg blij met mijn nieuwe accessoire die hopelijk de levensduur van mijn mobiel weer wat kan verlengen! :) Waarin bewaren jullie je mobiel?

English: I have been looking for a new phone-case for quite a while now because, even though I am very careful with using my phone, it has already damaged at some spots. It is about time to buy a new phone-case that will make my phone last a little longer. So when I received this pretty phone-case from hoesjes.nl I was very enthusiastic. The best part about hoesjes.nl is that they not only sell a big variety of cases for iPhone and Samsung, but also for many other brands. This way you can always find something that matches your phone and style! I fall in love with this beautiful pink phone-case of Replay. It is simple, protects my phone and is completely my style. How do you protect your phone?


You May Also Like

4 interesting thoughts

  1. Simpel maar ook echt heel mooi!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. Wauw wat een mooie hoesje, ik moet er zelf ook nog eentje kopen maar ik vergeet het altijd. Liefs.

    ReplyDelete