Inspiration | Going all white

by - 7:00 AMWat hou ik de laatste tijd toch van de, wat is wit eigenlijk, 'kleur' wit. Niet alleen in kleding en make-up (witte oogschaduw is echt prachtig te gebruiken in een ooglook!), maar ook in mijn kamer zie ik dat ik steeds meer naar het rustige, lichte wit neig. Een minimalistische fase misschien? Ik weet in ieder geval wel dat ik de laatste tijd weer volop gebruik maak van tumblr, pinterest en weheartit. En de inspiratie die ik daar opdoe, die wil ik natuurlijk maar al te graag met jullie delen! Wat is momenteel jou favoriete stijl?

Lately, I have been in love with the 'color' (or what is it?) white. Not only in clothes and make-up (white eyeshadow is a beautiful color to use to highlight your eyes), but also in my room I can see that I am leaning a bit towards the calm, peaceful and light white. A minimalistic fase maybe? At least I know that I have been using tumblrpinterest en weheartit a lot more recently, and of course I want to share the pictures that inspired me with you! What is currently your favorite style? 


You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Mooie inspiratie! Echt prachtig die lichte kleuren <3

  ReplyDelete
 2. Mooie inspiratie! Ik vind dit altijd zo mooi om te zien. (:

  ReplyDelete
 3. Ik hou van wit, vooral in interieur etc! want qua kleding draag ik veel zwart!

  www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 4. Super mooie foto's! Echt heel inspirerend!

  Love the photography!

  X

  Nienq | Check out my latest outfitpost, it's vintage!
  www.nienq.com

  ReplyDelete