Event | Zalando Blogger Awards

by - 7:00 AMAfgelopen dinsdag was ik weer in Amsterdam te vinden, daar werden namelijk de Zalando blogger awards uitgereikt en dat wilde ik natuurlijk niet missen! Zelf was ik niet genomineerd, maar ik wilde graag komen voor de genomineerden en natuurlijk om de feestvreugde van Zalando te delen. Zalando bestaat namelijk nu al weer drie jaar! De meiden die genomineerd waren voor de people's choice award zijn: Fleur, CarmenCaroline en Sharon. Uiteindelijk was *tromgeroffel* Fleur degene die de people's choice award wist te veroveren. De winnares van de Jury Award was Lizzy. Gefeliciteerd meiden! Het was een erg leuke ervaring om er bij te mogen zijn en om jullie ook een beetje mee te laten genieten wil ik natuurlijk graag de foto's met jullie delen! 


Last Tuesday I went to Amsterdam again to the Zalando blogger awards, which I obviously did not want to miss! I myself was not nominated, but I wanted to be there for the nominees and of course to congratulate Zalando with their three years anniversary. The girls who were nominated for the people's choice award are: FleurCarmenCaroline and Sharon and the winner was.... Fleur! The winner of the Jury Award was Lizzy. Congratulations girls, you deserve it! It was a very nice experience and to let you experience a bit of last Tuesday as well I would like to share the pictures with you! 


Ter ere van het drie jarig bestaan heeft Zalando van 1 tot 6 oktober een Pop-up store op Kalverstaat Nr.101. Dus mocht je daar nog heen willen dan zou ik snel gaan! Vinden jullie het trouwens leuk om vaker foto's in een collage te zien? 

Because of the three years anniversary Zalando has opened a pop-up store at Kalverstraat Nr.101. It's only opened until the 6th of October, so if you would like to go I would recommend you to be quick! Also I have a little question for you guys: Would you like to see more picture collages or do you prefer whole pictures? Let me know in the commend section below! You May Also Like

11 interesting thoughts

 1. Wat leuk dat je erbij was :) Leuke foto's ook!

  ReplyDelete
 2. Leuk om te zien! En gaaf dat je er was! Ik vind collages wel fijn!

  ReplyDelete
 3. Leuke post heb je ervan gemaakt! Ik was er ook! Was een gezellig avond vond ik :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete
 4. Superleuk! Ik was het vergeten!

  www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 5. Was ik die Fleur maar.. Ik heet ook Fleur haha! Leuk om te zien zoveel foto's :)

  ReplyDelete
 6. Heel erg leuk!
  Ik wou ook gaan maar had jammergenoeg op die dag andere dingen te doen. Echt jammer dat ik heb moeten missen!

  ReplyDelete
 7. Wat leuk dat je erbij was! Ik heb helaas dus niet gewonnen, maar fleur is een super leuke meid en ik gunde het haar van harte. Benieuwd wie er volgend jaar meedoen ;)

  xoxo
  Caroline - pickmeanoutfit.com

  ReplyDelete
 8. Wat leuk dat je daar bent geweest. Je hebt mooie foto's gemaakt. Het lijkt me zo gaaf om eens naar een blogger event te gaan!

  Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt (:

  ReplyDelete
 9. Leuk dat je daarbij mocht zijn!

  Ik vind de foto's erg mooi, ook zo in een collage.

  ReplyDelete