Enter the one-time postproject!

by - 7:30 AM

Het postproject, ó ja, daar deden we ook nog aan! Het is al weer een tijdje geleden dat het laatste postproject gerelateerde artikel online verscheen, ik heb er simpelweg gewoon geen tijd voor gehad. Post uitwisselen met lezeressen en medebloggers vind ik nog steeds ontzettend leuk. De plezier die ik vond in het samenstellen van een pakketje en de verrassing die kwam als er een leuk pakketje op de deurmat lag, ik mis het echt wel! En die drang om weer te beginnen wordt alleen nog maar vergroot door de mailtjes en reacties die ik nog steeds krijg met de vraag of ik misschien ook met hun een postproject wil aangaan. Het liefst zou ik direct overal vol enthousiaste 'ja' op willen reageren, maar dit kan helaas niet. Ik moet streng zijn voor mezelf, momenteel kom ik eerder tijd te kort en hobby's komen daardoor even op een lager pitje te staan. School gaat nu eenmaal voor. Toch wil ik niet zomaar een project beëindigen zonder het af te maken, dat voelt niet goed. Daarom schrijf ik de aankomende week (dus van 25 - 31 oktober) een brief naar iedereen die eenmalig mee wilt doen aan het postproject.

English: It has been quite a while since there has been a postproject article on Dutch Beauty and the excuse? It's simply the lack of time. I still really enjoy exchanging post with my readers and fellow bloggers and I really miss it! The urge to start again is also enhanced by the emails and comments I still receive. And as much as I would love to answer: 'yes of course I want to write with you,' the actual writing with all of you is currently impossible. I have to be strict and honest with myself, currently I just don't have the time. Nevertheless, I don't want to end a project without finishing it. Therefore I will write a letter to everyone who wants to attend the post project, but to keep it manageable, only this week. (between 25 - October 31)

Het idee is vrij simpel: ik schrijf een persoonlijke brief en voeg daar allemaal leuke verrassingen aan toe. Van een lekkere thee tot een leuk armbandje, alles kan. Nadat je de brief ontvangen hebt schrijf je er eentje terug. Mocht je willen meedoen dan kun je voor 31 oktober een mailtje sturen naar dutch-beauty@hotmail.nl met als onderwerp: 'postproject.' Ik zou het ook ontzettend leuk vinden als je in dat mailtje wat meer over jezelf verteld, zodat ik de brief en de goodies daar wat beter op kan afstemmen! Natuurlijk ontvangen de meiden die al mee deden aan het postproject en nog een brief van mij te goed hadden ook een brief. Ik ben ontzettend benieuwd met wie ik allemaal ga schrijven! :)

English (the post project is international): The idea is pretty simple: I write a personal letter and add some nice surprises. Some tea or a nice bracelet, anything is possible. And then once you have received the letter you just write one back. If you want to participate you can send an email to dutch-beauty@hotmail.nl (before October 31) with the subject: 'post project.' I would also really appreciate it if you could tell me a little bit about yourself in the email, so that I can chose a better surprise for you! Of course the girls who have already entered the post project will also receive a letter from me. I am very curious about who I'm going to write all! :)

You May Also Like

5 interesting thoughts

 1. Leuk dat je weer verder gaat met je postproject. Ik ben benieuwd naar je volgende brief!

  ablogbyilah.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. Jeetje, tijd geleden dat ik daar iets over las! Tof dat je verder gaat, maar het is echt niks voor mij :(

  Liefs

  ReplyDelete
 3. de layout van je blog vind ik écht mooi. Leuk artikel trouwens. misschien doe ik mee, ik denk er over na (: . ik volg je nu btw via GFC , volg je terug ? www.gold-and-urban.blogspot.nl

  ReplyDelete
 4. ah vet leuk artikel zeg!
  misschien doe ik mee! lijkt me iedergeval super leuk!

  http://www.theblondwarrior.blogspot.nl

  ReplyDelete
 5. Heel erg leuk! Ik heb het een tijdje geleden ook gedaan, het gevoel als er weer een brief op de deurmat ligt is altijd zo leuk! Helaas heb ik nu geen tijd meer. :(
  Liefs, Iris

  ReplyDelete