Voomm | What's on my smartphone?

by - 3:41 PM


Weet je wat ik me laatst plots realiseerde? Ik heb jullie gewoon nog nooit wat over mijn mobiel verteld. Naast een artikel over dat ik meer wou gaan rennen (waarvoor ik toen zelfs een speciaal mobielhoesje had aangeschaft zodat ik een 'ren app' kon gebruiken) heb ik mijn mobiel nog niet eens benoemd. Toen ik van Voomm (mocht je het gemist hebben, dan kun je alles over Voomm hier terug lezen) de opdracht kreeg een 'What's on my smartphone' artikel te schrijven wou ik die dan ook graag nog een keer hier met jullie delen. Dus mocht je willen weten wat ik allemaal op mijn mobiel heb staan dan kun je dat hier lezen! En mocht je nog een leuke app tip hebben dan zou ik het ook super leuk vinden als je die in een reactie achterlaat, op mijn blog of natuurlijk op Voomm!


You May Also Like

1 interesting thoughts

  1. Kan je een keer een review schrijven over je telefoon? :)

    ReplyDelete