Outfit | High up in the mountains

by - 7:04 PM


Toen ik dit jurkje voor het eerst zag werd ik direct verliefd. De kleuren, het model en de prachtige print,  maar met oog op het vaak niet zo lekkere zomer weer in Nederland, besloot ik hem in eerste instantie toch maar niet te kopen. Tot ik hem een paar weken terug weer zag hangen; in de uitverkoop! Voor maar €7 euro kon ik hem natuurlijk niet laten hangen en zo belande hij toch in mijn shoppingbag. En daar heb ik helemaal geen spijt van. Toen ik met mijn familie een midweekje in de Ardennen was besloot ik dan ook dat dit jurkje wel een outfit post verdiende. Wat vinden jullie?

When I first saw this dress I immediately fell in love. The colors, the model and the lovely print made it perfect, but keeping an eye on the weather, I decided I wouldn't be wearing it enough so I decided not to buy it. Until a few weeks before my holiday, when I saw it again: on sale! For only €7 I obviously could not not buy it. And I have no regrets. When I was in the Ardennes with my family I decided that this dress deserved an outfit post and this is the result of that decision! What do you think?
Dress - H&M | Hat - Flying Tiger | Shoes - van Haren | Sunglasses - Firmoo | Ring - Oasap 

What do you think of the dress? And how would you wear it in the winter time? 

You May Also Like

13 interesting thoughts

 1. Wat een mooie jurkje, hele leuke outfit!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Wauw wat een gaaf jurkje! Liefs.

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke jurk, staat je mooi! En die ring is ook cute :-)

  ReplyDelete
 4. Wauw hier hou ik van, lekker apart! Super outfit!

  ReplyDelete
 5. Wat een heerlijk jurkje, staat je ook prachtig!

  ReplyDelete
 6. Prachtig, maarja hoe kan het ook anders beauty ;)
  xxx
  http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 7. De jurk is prachtig! Mooie foto's ook :D

  ReplyDelete
 8. Oh wauw, supermooi jurkje! Verdient zeker een volledige post, dat heb je juist gedacht ;)

  ReplyDelete
 9. Ik moet me zo schamen dat ik je blog heel ver terug lees... Oepss! Ik heb zoveel gemist, ik heb al zo lang geen artikels meer gelezen!

  Dit is een geweldige outfit, hij staat je geweldig!

  ReplyDelete