Shoplog | New School Supplies of HEMA

by - 5:19 PM

Afgelopen woensdag was het voor mij weer zo ver, de aller eerste echte schooldag van dit jaar. En dit jaar is niet zo maar een jaar, dit jaar is het jaar dat ik een poging ga doen tot het behalen van mijn VWO diploma. Ja, je begrijpt het al: ik zit in mijn examen jaar! Toen mij als bijna-brugpieper werd verteld dat ik met mijn cito score ook naar het VWO toekon dacht ik in eerste instantie dat er een grap met me werd uitgehaald, hoe ik dan ook daadwerkelijk zonder al te veel kleerscheuren in zes VWO ben beland blijft een raadsel. Wat ik nu al wel weet is dat er maar een ding boven aan mijn verlanglijstje staat: slagen! Begrijp me niet verkeerd, de middelbare school tijd is een prima tijd, maar nu met vijf jaar er op, ben ik ook wel weer toe aan iets nieuws. Ik wil weer een nieuwe uitdaging, vakken waarvoor ik heb gekozen omdat ik ze leuk vind. Zelf beslissingen nemen is eng, maar het geeft ook een enorm gevoel van vrijheid. Eindelijk doen wat ik wil doen. Ja, ik ben toe aan de universiteit. Maar eerst mijn VWO diploma nog zien te halen en daarom ben ik de afgelopen weken met mijn moeder voor schoolspullen gaan kijken. 

Last Wednesday it was that time of the year again: my first day of school! And this year in general is very special for me, since it is my exam year, the year where I hope to get my diploma. When I first started high school I thought I would never be able to make it, and don't ask me how, but I actually made it through the first five years! What I know now is that there is only one thing on top of my wish list: graduating! Do not get me wrong, high school was great, but now five years later, I am ready to move on to something new. I want a new challenge, new subjects which actually meet my interests. Making my own decisions is quite scary, but it also gives me a great sense of freedom. Finally I can decide what I want to do. Yes, I feel like I am ready for university. But before I am able to go there, I will first have to complete this year and graduate. So for that reason me and my mom did some school supplies shopping. Diary €6,95 | Stamps €2,95 | Washitape €2,95 each by HEMA

Where did you buy your school supplies this year? 

You May Also Like

18 interesting thoughts

 1. Wat een superschattige stempeltjes, ik ga zelf ook maareens kijken.

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke stempeltjes! Ik wist helemaal niet dat ze dat bij de Hema verkochten. Dat tape is ook grappig, zo kun je je boeken net wat meer opvrolijken. Supergoed van je dat je in 6 vwo bent gekomen zonder al te veel moeite. Ik zit nu in 5 vwo, maar ik weet dat ik hard aan de bak moet dit jaar omdat ik het anders niet haal... Hopelijk gaat het me lukken.

  Ik volg je nu via GFC. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen op mijn blog :)

  Liefs,
  Lisa
  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb er ook altijd wel hard voor gewerkt hoor! Ik ben echt niet iemand bij wie de 10en gewoon komen aanwaaien haha, was het maar zo'n feest! Bedankt voor je lieve reactie en veel succes op school! :)

   Delete
 3. Wat een mooie producten! Ik heb eigenlijk alleen maar een agenda gekocht en twee notitieboekjes. x

  ReplyDelete
 4. Wat heb jij een mooie leuke blog! Ik heb je gevolgd via Bloglovin' !

  Liefs, Marijke
  http://marykejane.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Ik ben al klaar met school. Maar als ik al die leuke spulletjes zie zou ik er zo weer zin in hebben! Vooral de agenda en stempels vind ik echt heel erg leuk! Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha dat kan ik me goed voorstellen! Ik had ook eigenlijk alleen een nieuwe agenda nodig, maar toen ik al die leuke spulletjes zag kon ik me niet inhouden! :)

   Delete
 6. Heel veel succes in het examenjaar! En ik snap wat je bedoelt, op een gegeven moment ben je de middelbareschool gewoon zat. Ik zat vorig jaar in mijn examenjaar en ben geslaagd en ben nu aan een nieuwe uitdaging begonnen, het studentenleven haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En gefeliciteerd! Wat studeer je? :)

   Delete
 7. Super leuk! En onwijs veel succes.

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 8. Leuke spullen heb je gekoch, veel succes. <3!

  ReplyDelete
 9. Wauw, ik zie je nieuwe lay-out nu: super mooi! Je hebt leuke spulletjes gekocht! :) xo

  ReplyDelete
 10. Die stempels zijn cute :-) Veel succes met je studies!

  ReplyDelete
 11. Veeel succes dit jaar! Ik vind je schoolspullen erg leuk, ze waren dit jaar erg vrolijk van de Hema :)

  ReplyDelete
 12. De stempeltjes, de agenda en de bovenste tapejes heb ik ook! Ik vond deze collectie van HEMA echt heel leuk!

  ReplyDelete