Review | Wahl Pro Air Styler

by - 8:26 AM

Toen ik van de haarshop.nl een mailtje kreeg met de vraag of ik een product van hun wilde reviewen was ik direct enthousiast. Na alle positieve verhalen aangehoord te hebben wilde ik al een tijdje een zogenoemde 'air styler' uitproberen en eindelijk was het dan zo ver! Ik koos voor de Wahl Pro Air Styler en ik ben ontzettend blij met die keuze, want nadat ik hem ontvangen had heb ik hem eigenlijk bijna iedere dag gebruikt! Tijd om mijn ervaringen met jullie te delen!


De Wahl Pro Air Styler heeft drie opzet stukken, een grote en een kleine 'haar' borstel en een plastic (inschuifbare!) borstel. (mijn favoriet) Daarbij heeft hij ook drie standen, een warme stand, een heette stand en een koude (afkoel) stand. Het principe is eigenlijk vrij simpel je kunt de air styler namelijk net zo gebruiken zoals je normaal je haar met een föhn en een ronde borstel zou stylen voor het 'net van de kapper' gevoel. Ik vind dit principe alleen veel fijner omdat je ten eerste niet twee dingen in je hand hebt en dus een hand vrij hebt (echt een luxe!) maar bovendien veel preciezer te werk kan gaan doordat de warmte direct uit de borstel komt. Nu kun je dus direct bij de haar aanzet föhnen en tegelijkertijd stylen. Dit zorgt dus voor extra veel volume!

Mijn haar is geknipt in laagjes (al moet je momenteel ver zoeken om dat te zien!) en dat vind ik leuk om te accentueren door ze net even wat meer slag te geven aan de onderkant. Dat speelse en losse effect is heel snel met deze air styler te bereiken door de onderkant van een plukje haar om de air styler te binden. Om beter te zien wat ik bedoel en hoe ik mijn haar het liefst stijl heb ik een filmpje voor jullie gemaakt! Het is het eerste filmpje waarin ik Nederlands praat (dit is toch net iets makkelijker voor mij) en ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie er van vinden!
Ik ben ontzettend blij met mijn Wahl Pro Air Styler. Hij heeft zijn plaatsje in mijn vaste ochtend ritueel zeker verdient en ik denk dat ik hem nog wel heel lang met veel plezier zal gebruiken! Je kunt de Wahl Pro Air Styler o.a. kopen bij de haarshop en als je daar toch bent zou ik zeker even rondkijken op hun website. Zo staan momenteel de tangle teezer, de chi stijltang, het fudge volume poeder en de biosilk treatments op mijn wishlist!

You May Also Like

8 interesting thoughts

 1. Eerlijk gezegd, ik heb een gruwelijke hekel aan de dingen. Mijn haar blijft er altijd in vast hangen en ik heb zelfs een keer een stukje eraf moeten knippen. HELL NO, dat ik zo'n dingnog ga gebruiken. Maar positief dat jij er zo blij mee bent. Ik heb de tangle teezer, heel fijn, maar niet zooooo goed zoals iedereen beweerd.x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ben het helemaal eens met Milou haha. Zelfs bij de kapper blijven zulke dingen altijd vast hangen in mijn haar, doet mega pijn als ze het dan er proberen uit te trekken..

   Liefs,
   Kiki // Chicks About Fashion

   Delete
  2. Wauw, wat naar! Dat kan ik zeker begrijpen, ik zou ook nooit een apparaat gebruiken wat mijn haar zou 'opeten!' Misschien kun je eens proberen je haar goed te voeden en uit te kannen van te voren, dat heeft bij mij in ieder geval enorm geholpen! :) En Kiki, ik jou reactie kan ik me wel herkennen, maar ik vind dat de meeste kappers sowieso net iets te hard met je haar omgaan, maar daar heb ik nog geen oplossing voor gevonden haha! ;)

   Delete
 2. Handig ding! En mooi filmpje, lijkt net een echte reclame van tv hahah!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik ben er nog een beetje mee aan het spelen! (:

   Delete
 3. Ik heb zo'n ding nog nooit gebruikt! Goede review!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Dit was ook voor mij de eerste keer! :)

   Delete
 4. Je kunt je filmpje groter maken met de html codes van het filmpje! Verder een fijne review, al gebruik ik niet gauw haar"machines" hahaha!

  ReplyDelete