Personal | Stom, stommer, stomst the beauty edition!

by - 10:30 PMVoordat ik vanochtend het huis uitging heb ik minstens 10 minuten aan mijn haar besteed, verzorgen, borstelen, föhnen, weer borstelen, weer verzorgen, in model brengen, maar... Dan heb je ook wat! Of tenminste, tot dat ik besloot op de fiets naar school te gaan, om er vervolgens op school achter te komen dat mijn haar niet wind/mist proof is. Urgh! Tsja, ik denk dat ik niet de enige ben die zich af en toe dood kan ergeren aan al die kleine beauty irritaties, uitgelopen mascara, een gescheurde nagel of een enorme pukkel. Niet echt first world problems, maar heerlijk om zo af en toe eens lekker over te zeuren! ;) Op Voomm heb ik daarom een top 10 gemaakt met de voor mij meest irritante beauty dingetjes. Dus als je benieuwd bent naar mijn beauty ergernissen moet je dat zeker even lezen! En mocht je nu ook even willen klagen, laat dan vooral jou grootste (beauty) irritaties achter bij de reacties, hier of op Voomm!Once every week I write an article at Voomm.nl, a very cool Dutch online beauty, fashion and lifestyle magazine. This week I wrote about my top 10 beauty related most annoying things. The article at Voomm is written in Dutch only, but it can be translated into any other language! So if you are curious what my top 10 was, then you can read the article here. Also, I would love to hear what your biggest irritations are, beauty related or not! Please let me know in the comments. 

You May Also Like

4 interesting thoughts

 1. Heeeel herkenbaar, die kleine maar zulke irritante irritaties!

  ReplyDelete
 2. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  ReplyDelete
 3. Haha heel herkenbaar, daarom probeer ik vooral niet te veel moeite te doen aan mijn haar en make-up als ik weet dat het wind en regen moet gaan doorstaan ;)

  ReplyDelete