Organizing | How to store your nailpolishes

by - 7:00 AM


Als je mij een beetje kent, weet je dat organiseren (en vooral georganiseerd blijven!) niet helemaal mijn sterkste kant is. (mijn moeder kan dit bevestigen haha!) Toch vind ik het heerlijk om door woonmagazines heen te bladeren, mooie (opgeruimde) huizen te bekijken en is het stiekem ook een grote wens van mij om ooit zo georganiseerd te zijn. Hiervoor pinde ik alleen mijn favoriete ideetjes op pintrest, maar momenteel ben ik echt begonnen en neem ik babystapjes naar een georganiseerder leven. Aangezien ik dit soort dingen zelf altijd zo leuk vind om te zien, dacht ik laat ik ook mijn favoriete (uitgevoerde) organiseer tips met jullie delen, te beginnen met mijn nagellak stash. (is er belangstelling om die een keer in een artikel te laten zien? :) ) 

If you know me a bit, you know that organizing (and especially staying organized!) isn't really my strongest point. (my mother would confirm!) But, as illogical as I am, I love to read through home decore magazines to see all the beautiful (organized) houses and secretly I hope to eventually learn something from it and stay organized. I even used to spend days at pinterest, but currently I am taking baby steps to a more organized life. And since I love reading and looking at home decore ideas, I thought it'd be fun to share this with you! Starting with my nailpolish stash. (if you'd like to see my full stash, please tell me in the comments! :) )How do you organize your nailpolishes? 

You May Also Like

16 interesting thoughts

 1. Ziet er leuk uit!
  Mensen denken altijd dat ik georganiseerd ben, maar dan zouden ze eens alle laatjes en deurtjes moeten open... Daar is het dus wel echt een bende, maar op mijn vloer en dus op het eerste gezicht niet haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Daar kan ik me ook wel in herkennen hoor! :)

   Delete
 2. Leuke optie! Ziet er leuk en gezellig uit met alle nagellak kleurtjes haha. Ik ben zelf ook niet echt georganiseerd, mijn kamer is een grote troep haha.

  ReplyDelete
 3. Staat heel erg leuk! Wat een leuk idee!
  Liefs

  ReplyDelete
 4. Leuk idee ;)
  Maar volgensmij passen daar geen 100 lakjes in? Haha
  Zelf heb ik ze allemaal in een leuke opbergdoos.

  Susan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nou daar verbaasde ik me ook enorm over! 100 lakjes zal je er niet in krijgen, maar in die van mij zitten er een stuk of 70! :)

   Delete
 5. Ik heb ze in kartonnen opbergdozen van de Action (zijn eigenlijk cadeaudozen maar ik hoor ze niet klagen haha), gewoon in mijn stellingkast in de woonkamer en niemand weet wat voor een chaos het eigenlijk is.

  ReplyDelete
 6. Ziet er erg leuk uit. Ik zelf heb een soort van theedoos gebruikt, gerenoveerd en nu is het een kastje met glas en daar staat mijn nagellak in.x

  ReplyDelete
 7. Echt een leuk idee! Ik zit me altijd te irriteren aan hoe ik het moet opbergen, xx

  ReplyDelete
 8. Wat heb je er veel, wauw! Mijn lakjes zitten in een makeupkoffertje!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha erg he!? Maar ik ben goed op weg met minderen! :)

   Delete
 9. Wat een leuk idee. Ik heb het in een apart vakje in mijn makeupkoffer. (:

  ReplyDelete
 10. Ziet er leuk uit! Ik heb ze gewoon in een koffertje gestopt, maar dit is een leuk alternatief zodat je ze ook gewoon kan zien :)
  Je hebt echt een super leuke blog trouwens!
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je lieve compliment! In een koffertje stoppen is ook een ontzettend leuk idee, ook handig dat je dan natuurlijk altijd de deksel naar beneden kunt doen voor als je ze weer zat bent! :)

   Delete
 11. Superleuk in zo'n pot, ziet er heel gezellig uit. :)

  ReplyDelete
 12. Wauw! Ik berg mijn nagellakjes ook op in een pot! Ik moet ze binnenkort weer eens uitzoeken.

  ReplyDelete