Giveaway | Floral sunglasses

by - 12:17 PM

Een tijdje terug plaatste ik weer een bestelling bij OASAP, daar bestelde ik een ongelofelijk leuke bomberjacket en zonnebril die je hierboven ziet. Zonnebrillen zijn bij mij altijd een gokje, ik heb namelijk een zo'n klein hoofd dat de meeste zonnebrillen niet eens op mijn neus blijven zitten! Maar voor deze zonnebril wou ik graag een gokje wagen, je raad het al; te groot! En tsja, wat moet ik nu met een te grote zonnebril als ik ook een van mijn lezeressen blij kan maken? Dat dacht ik ook! Daarom heb ik vandaag weer een leuke giveaway voor jullie met als prijs, je raad het al, de prachtige bloemenprint zonnebril van OASAP!

Today I have yet another giveaway for you! A while ago I placed an order at OASAP in which I ordered a very cute bomberjacket and a pair of sunglasses, which you can see above. Unfortunately, the sunglasses were to big for my tiny head, so I decided to make one of you happy with them! 

Voor het meedoen aan de giveaway hoe je alleen maar een reactie achter te laten met een geldig email adres waarin je aangeeft dat je meedoet. (dit kan ook via de mail: dutch-beauty@hotmail.nl) Vergeet niet aan te vinken dat je meedoet in de rafflecopter widget zodat je meedoet met de loting! En om meer kans te maken kun je natuurlijk ook de andere opties doen. :)

To enter the giveaway (it is worldwide) you only have to leave a commend and leave a valid email addres so I can gat in contact with you if you win. (this can also be done by email: dutch-beauty@hotmail.nl) Also don't forget to let my rafflecopter widget know that you've entered by clicking on the several options! For more chance to win, you can have more entry's! :)

You May Also Like

28 interesting thoughts

 1. Those are some amazing glasses!

  ReplyDelete
 2. wauw wat een mooie bril! Kisses Jentel

  ReplyDelete
 3. Wauw! Ik doe zeker mee. Dit is DE perfecte zonnebril.
  Liefs,
  Nadia

  ReplyDelete
 4. Ik doe mee, echt supermooie zonnebril! Mijn email: myjourneythroughstyle@live.nl
  Liefs,x

  ReplyDelete
 5. Hele gave zonnebril! Ik doe zeker mee haha :) Leuk dat je een winactie houdt met zo'n uniek en origineel exemplaar. Supergaaf xx
  lisagroot@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Super leuke zonnebril! Zou hem graag winnen!

  Beautybord@Hotmail.com

  xx

  ReplyDelete
 7. Ik doe ook mee! Leuke zonnebril xo mijn emailadress is marykejane@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Wauw, gaaf! Ik heb een redelijk breed hoofd dus ik zou deze supergave zonnebril graag winnen! :)

  ReplyDelete
 9. Zalige zonnebril! Wil ik wel winnen, jammer dat hij bij jou te groot is. Maar natuurlijk leuk voor al je lezeressen! leenphilips@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Gave bril!!
  Ik doe ook mee. info.chicksaboutfashion@gmail.com

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 11. Ik doe mee, wat een mooie zonnebril! Mijn email is: picture-esmee@live.nl x

  ReplyDelete
 12. Wat een superschattige bril! Ik doe niet mee want ik vind de 2 zonnebrillen die ik nu heb helemaal genoeg, maar ik wens de mensen die meedoen heel veel succes :-)

  X Rosanne

  ReplyDelete
 13. Wat een geweldige zonnebril! Ik doe mee :) Liefs

  tessavdbrink@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. oooh dat is een leuk zonnebril !
  ik doe mee :)
  mijn e-mail : daniquevanvloten@hotmail.com !
  liefs

  ReplyDelete
 15. Oh wauw. Ik met mijn zonnebrillen verslaving doe ik zekur mee!
  Mijn e-mail adres is americole.blog@gmail.com!

  Liefs

  ReplyDelete
 16. Hele leuke zonnebril! Ik doe mee met de actie, ik volgde ja al via Instagram, Bloglovin & GFC maar heb nu ook je Facebook & Twitter gefollowed. Daarnaast even getweet over je winactie. Ik hoop dat ik win, vind de zonnebril echt supercute!

  Liefs Carlijn
  info@madebycarlijn.nl
  www.madebycarlijn.nl

  ReplyDelete
 17. Ik doe zeker mee!
  zoe2308@live.nl
  x

  ReplyDelete
 18. Wauw, echt een mooie zonnebril!
  Ik doe zeker mee, zou het graag winnen, haha!
  Liefs Simone
  druif_knofje@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. Wat een mooie bril! Ik wil echt graag winnen :) mijn e-mail adres is: evathehuman@gmail.com
  ik ga je volgen op bloglovin ;)

  ReplyDelete
 20. OMG geweldig! Ik doe zeker mee! Oh ik begreep dat invulgeval niet hahaa.. oeps.. Ik volg je met bloglovin OFCOURSE. Duimen!

  ReplyDelete
 21. Beautiful glasses! Would love to have a pair like those! Good luck with the blog and keep it up!
  E-mail: elenaa.craciun@yahoo.com

  ReplyDelete
 22. they are very gorgeous email saved by rafflecopter katrina day-reilly

  ReplyDelete
 23. Ik doe graag mee! Mijn e-mailadres is amivc@outlook.com

  ReplyDelete
 24. Aangezien ik een nogal groot hoofd heb (Helaas voor mij) , lijkt deze zonnebril me perfect! Je blog ziet er écht prachtig uit, mooie layout etc. Liefs, Merel (theblondetales@hotmail.com)

  http://www.blonde-tales.blogspot.com

  ReplyDelete