Big News: I'm a contributor!

by - 8:59 PMHet is even wat rustiger geweest op Dutch Beauty, maar dat is niet voor niks geweest. De afgelopen maand ben ik namelijk bezig geweest met een ongelofelijk leuke samenwerking waarover ik jullie vandaag eindelijk meer mag vertellen! Vandaag, op 16 september 2013, lanceert Voomm namelijk een nieuw online bloggerscollectief. Voomm.com richt zich op midden- en hoogmodische trends met artikelen afkomstig van een keur aan diverse ervaren bloggers en het leukste nieuws is, dat ik een van de twaalf bloggers ben. Ik ben een contributor!Het idee is dat je als Voomm contributor iedere maand een Voomm box opgestuurd krijgt met verschillende leuke, nieuwe producten op fashion, beauty en lifestyle gebied zodat ik jullie altijd up to date kan houden met reviews. Daarbij zal ik vanaf nu ook iedere week een artikel schrijven voor de website van Voomm. Waarschijnlijk zal ik deze artikelen via facebook, twitter en misschien zelfs mijn blog doorlinken zodat jullie deze artikelen niet hoeven te missen!

Voor jullie veranderd er dus niet heel veel, Dutch Beauty blijft Dutch Beauty en dat wil ik ook graag zo houden! Ik ben ontzettend enthousiast en kijk er heel erg naar uit om jullie te laten mee genieten van deze samenwerking!

In English: The last few months I have been working on an amazing collaboration which has officially launched today! It's an online bloggers collective by Voomm and I am proud to announce that I am a part of it! This means that I will be writing an article every single week for their online magazine. Above that I will also be receiving a Voomm box monthly with some great products to review on my blog. As you might have already noticed I am super excited about this collaboration and I am looking forward to showing you more!

You May Also Like

4 interesting thoughts

 1. Wat leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar je artikel voor Voomm! :D

  ReplyDelete
 2. Super leuk Sanne, Ga je goed doen ;) xx

  ReplyDelete
 3. Hey congratulations that's really fantastic news! I can't wait to read some of your reviews.
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 4. Leuk! Ben benieuwd naar je bijdrage!

  ReplyDelete