12x Expedit inspiration

by - 9:46 PM

Expedit Inspiration

I  IKEA! Als je een keer in mijn kamer bent geweest mag dat wel duidelijk zijn. IKEA heeft gewoon alle leuke meubels die je nodig hebt, maar dan voor een betaalbare prijs. Wat ontzettend fijn is als je bijvoorbeeld op kamers gaat, of zoals ik snel verveeld ben en nog al vaak van interieur wil wisselen. Een IKEA item waar ik in ieder geval voorlopig nog niet op uitgekeken ben is mijn witte EXPEDIT boekenkast met bureau combinatie. Ik werd voor het eerst verliefd op de kast toen ik hem op de blog van Maegan zag. (plaatje hieronder) Haar hele kantoor is perfect op elkaar afgestemd en deze kast paste er gewoon precies in! Ondanks dat ik in mijn EXPEDIT niet zoveel ruimte heb voor decoratieve items, er moeten helaas ook schoolboeken in, heb ik er wel ontzettend veel inspiratie uit gehaald. Daarnaast heb ik ook veel op pinterest gezocht & gevonden en dat wou ik vandaag graag met jullie delen! 

My dream expedit


Ik heb een online een beetje gespeeld met deze inspiratie voordat ik in het echt met spullen begon te sjouwen en zoiets als dit zou mijn 'dream expedit closet' zijn. Het liefst nog zonder boeken en al die kastjes, maar he, er moet ook nog ruimte vrij blijven om alle werk spullen in op te bergen. Mocht je ook een expedit kast op polyvore willen 'inrichten' dan kun je deze gebruiken. Hoe zouden jullie je expedit inrichten? En hebben jullie misschien nog leuke inspiratie tips voor mij? 

Source: 123456789, 10, 1112

You May Also Like

14 interesting thoughts

 1. Aaah die heb ik ook. Alleen op die plaatjes ziet het er zoo veel mooier uit!

  ReplyDelete
 2. Allemaal erg mooi, vooral die laatste kast/bureau is echt prachtig!
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Aaah superleuk artikel ! Ik hou zelf ook echt van die kasten ! Ikzelf heb de kleinere variant (4x2) en ben er suuuperblij mee ! :)

  Liefs, Marijke
  http://marykejane.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. leuk om te zien! Toffe kasten zijn het:)

  ReplyDelete
 6. Leuke inspiratie! Ik vind het echt leuke kasten, wil er zelf ook graag eentje

  ReplyDelete
 7. Wauw wat een mooie kast zeg, jammer dat ik er op dit moment geen ruimte voor heb, Liefs.

  ReplyDelete
 8. Die kast staat sowieso later in mijn huis! Ik vind het echt een hele handige kast :D

  ReplyDelete
 9. Ik heb die kast ook, de allergrootste versie, in het bruinzwart :-)

  ReplyDelete
 10. Heb zelf twee van de kleine varianten (2 bij 4 vakjes) en ga binnenkort verhuizen dus wel fijn om zo weer ff wat verschillende ideeën te krijgen van de mogelijkheden!

  ReplyDelete
 11. Wat leuk! Ik heb de twintig euro variant, die met vier vakken. Bij mij staan er stoffen dozen in, ook van de ikea!

  ReplyDelete
 12. DANKJE! Dit artikel is zo inspirerend, die had ik nodig! Ik wil nog steeds bakken, kastjes, lades, rieten mandjes of iets van dat kopen voor in mijn 5 vakken hoge kast van de IKEA!

  ReplyDelete