Searching for the perfect winter coat

by - 3:16 PMElegant: Vila €89,95 | Vila €89,95 | Modström €99,99 | Ichi €69,95 
Khaki: Zero Cent Cinq €139,95 | Modström €59,98 | Ibana Rouge €179,98 | Ichi €89,95

Het is weer die tijd van het jaar; de zomer komt langzaam ten einde en de blaadjes beginnen weer van de bomen te vallen. Ik wil het maar al te graag ontkennen, maar de herfst is onderweg. Ondanks dat de meeste van jullie waarschijnlijk, net als ik, niet staan te springen van blijdschap bij het idee van dit regenachtige seizoen kan ik me wel enorm verheugen op de nieuwe herfst fashion. De warme kleuren, de dikke truien, de comfy vesten, ja qua fashion is de herfst zeker een fantastisch seizoen! Voor mij is het dan ook niet gek om nu al opzoek te zijn naar dé perfecte winterjas, al kan dat nog een hele uitdaging zijn. Vandaag wil ik jullie dan ook graag mijn herfst-/winterjassen wishlist laten zien. Zelf ben ik enorm fan van een combinatie van stoer en chique en ga ik het liefst voor items die in op het eerste oog misschien wat standaard lijken, maar met een interessant randje. Een (nep) leren detail, een stud hier en daar of een verrassende rits, allemaal details die er voor mij enorm toe doen.


De jassen die ik heb uitgekozen zijn afkomstig van de webshop Bulls & Birds waar ze onder andere ook de leuke kleding van Selected Femme verkopen (zeker een aanrader!) en wat jullie misschien opvalt is dat de jassen die ik heb uitgekozen vooral parka’s en trenchcoats zijn. Ik zal eerlijk toegeven dat ik al jaren enkel trenchcoats koop, simpelweg omdat ze zo ontzettend flatterend en klassiek zijn. Een parka daarin tegen is pas sinds zo’n twee jaar te vinden op mijn wishlist, maar zeker niet meer weg te denken. Misschien ook juist omdat ik mijn ideale parka tot nu toe nog niet tegen ben gekomen, al komen deze parka’s heel dicht in de buurt! 

Wat vinden jullie van deze jassen? 


You May Also Like

7 interesting thoughts

 1. De tweede van boven heeft wel iets aparts. Erg mooi! x

  ReplyDelete
 2. Die eerste vind ik heel erg leuk :)

  ReplyDelete
 3. de tweede jas in de eerste rij vind ik heel erg mooi! Die zou ik zeker willen dragen :) x

  ReplyDelete
 4. Super leuke jassen (: ik heb afgelopen donderdag al een winterjas gescoord ;D

  ReplyDelete
 5. Ik wil graag zo eentje uit de eerste rij maar dan net iets anders :) liefs

  ReplyDelete
 6. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel leuk, ligt er een beetje aan in welke stijl en in welke bui ik ben haha!

  x
  je nieuwste volgster

  ReplyDelete
 7. Ik vind het altijd superlastig om dé winterjas te vinden. Ik vind de eerste drie in ieder geval zeker in aanmerking komen. :) xx

  ReplyDelete