New Layout time!

by - 1:09 PM

Ik was mijn oude blog layout stiekem al best een tijdje zat. Het was nogal simpel, iets (zeg maar gerust veel!) te roze en niet handig in gebruik aangezien niemand de pagina's kon vinden. Één van mijn hoofddoelen voor deze vakantie was dan ook: mijn layout aanpassen! Dus zo'n twee maanden geleden begon ik me weer te verdiepen in HTML, filmpjes bekijken, e-books lezen en een hele hoop googlen. Niets wou echt lukken, tot ik op de blog van Valérie een prachtige layout zag. Deze heb ik direct gedownload en met wat kleine aanpassingen helemaal van mij gemaakt. Er komen waarschijnlijk nog wat kleine aanpassingen hier en daar, maar over het algemeen ben ik super blij met het resultaat. Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe blog layout vinden en wat jullie graag anders zouden zien of juist heel handig/leuk vinden. Ik krijg graag wat (opbouwende) kritiek!


Lately I had been realizing more and more that I secretly didn't really loved my old layout any more. It was to simple, a bit (or better: a lot!) to pink and most important not that convenient to use since many people still didn't fully understood it. So I made one of my main goals for this summer to change my layout! So about two months ago I began to dive into HTML again, watch tutorials, read e-books and do a lot of googling. But nothing really worked out the way I hoped it would, until I saw a beautiful layout on the blog of Valérie  I decided to give it a try and downloaded it. After playing a bit with the layout and making some adjustments to the design, I completely felt in love with it and decided to show it to you! There are probably some minor adjustments to be done, but overall I am very happy with the result. Now of course I am very curious to what you think of my new blog layout and what you would like to see different. Please let me know in the commends below, I would love to get some constructive criticism!

What do you think of my new layout? What do you like and what would you change? 

You May Also Like

25 interesting thoughts

 1. Ik vind de kleurtjes echt super leuk :)

  ReplyDelete
 2. Wauw, echt een mooie layout! x

  ReplyDelete
 3. Hele leuke layout! Vraagje; Hoe zorg je er voor dat de titel van je blogpost over een afbeelding heen staat? Ik vind dit echt een erg leuk effect geven! Hoop dat je het kunt/wil uitleggen :) dankjewel!

  ReplyDelete
 4. Echt nu ik heb nog eens bekijk, Sanne hij is echt heel mooi geworden!
  Lekker vrolijk, overzichtelijk en gewoon heel mooi!

  ReplyDelete
 5. Wauw wat mooi gedaan. x
  Moet je iets mee doen. Jij hebt nu ook hele witte banner, wil ik ook weer.x

  ReplyDelete
 6. Hij is echt ontzettend mooi, leuk en vrolijk! Een hele verbetering! xoxo

  ReplyDelete
 7. Echt leuk gedaan! Leuke pastelkleurtjes en overzichtelijk :)

  ReplyDelete
 8. De layout is echt super mooi geworden met de pastelkleurtjes! Het lekker vrolijk. Kisses Jentel

  ReplyDelete
 9. Super mooie layout!

  Susan xx
  www.ishootlovee.blogspot.nl

  ReplyDelete
 10. ziet er ontzettend goed uit!

  ReplyDelete
 11. love your new layout! looks great xo

  littletoomuch.net

  ReplyDelete
 12. Ziet er prachtig uit!

  ReplyDelete
 13. Mooi, van welke site is dit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het template komt van de blog van Valérie, de link staat in het artikel! :)

   Delete
 14. Wauw, je nieuwe lay-out is supermooi Sanne!

  ReplyDelete
 15. Ik vind hem erg mooi en kleurig!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 16. Wow ik vind 'm nu echt enorm mooi!
  Ga gelijk een kijkje nemen op haar blog,
  mijn blog kan namelijk ook wel wat verfrissends gebruiken haha!

  ReplyDelete
 17. Heel erg leuk met alle pastel kleurtjes! :) wel nog wat zoeken naar waar alles nu staat.
  Maar leuk! :)

  ReplyDelete
 18. Waaauw, ik vind het echt supergoed geslaagd (:
  wat een vrolijke layout!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  ReplyDelete
 19. Wauw echt prachtig! Heb je deze lay out gekocht? Want op de site van Valerie bij waar ze de layout vandaan heeft kost het geld. Omdat je zei dat je het had gedownload! ;) Hij is echt heel mooi!

  ReplyDelete