Denim shirt and a straw hat

by - 12:44 AM

Nog een outfit! Jup, vandaag heb ik nog een outfit post voor jullie met mijn nieuwe oasap rokje! Mijn camera en ik zijn deze vakantie echt onafscheidelijk geweest van elkaar. Van bloemen tot outfits en van make-up producten tot familie foto's, ik heb het allemaal. Ondanks dat ik de afgelopen dagen, stiekem zelfs weken, alleen maar foto's heb gemaakt moet ik toegeven dat jullie er tot nu toe nog niet zo heel veel van hebben gezien. Ik zal het maar meteen bekennen, het welbekende bloggers-vakantie-virus heeft ook mij te pakken. Ik merk het niet alleen aan mijn statistieken maar ook aan de 'activiteit' in het bloggers land algemeen; ik ben niet de enige met het virus. Om het nog een beetje erger te maken ga ik deze maandag op vakantie naar de Ardennen, mijn laptop en camera gaan natuurlijk met me mee op reis, maar of ik ook internet heb dat weet ik nog niet. Erg jammer, maar aan de andere kant is een weekje zonder internet ook wel te overleven. Zodat ik weer met een frisse (blog)start kan beginnen als ik terug kom!Another outfit! You've seen it right, today I have another outfit post combining my oasap skirt. My camera and I have been inseparable this holiday which resulted in loads op pictures. From flowers to outfits and from makeup products to family photos, I got it all! Despite my enthusiastic photography the last couple of days (actually weeks) I must admit that you haven't seen any of them yet. I will confess right away: I suffer from the well-known blogger-holiday-virus. Next to the fact that my statistics have dropped drastically, I have also noticed a reduce of activity in the bloggers community, so apparently I'm not the only one contaminated with the virus. To make it a little worse this Monday I will go to the Ardennes, I will take my laptop and my camera with me, but I am not sure whether there will be internet available, so I am also not sure whether I will be able to post. I hope there is, but if there isn't then I will have to survive a week without the internet and without you guys. But the good news: I will be able to make a fresh start when I get back!What are you going to do this week?

You May Also Like

24 interesting thoughts

 1. Simple and summery - a very cute outfit. And, outfit or not, you look super pretty. I hope you have a lovely day.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your sweet comment! I hope you have an amazing day as well! :)

   Delete
 2. You look beautiful!! I Love your skirt, really cute!
  Xo

  Maddy
  Freaky Fashion Friday
  freakyfashionfriday.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I just read your article about skirts, which is funny because I have been wearing skirts like crazy recently! :)

   Delete
 3. Dat rokje is erg leuk! Heel mooie gecombineerd met je spijkerblouse! Super leuke outfit!
  Liefs

  ReplyDelete
 4. Dit outfitje zou ik zo precies hetzelfde kopen :) Veeeel plezier in de ardennen!

  ReplyDelete
 5. Leuke outfit! Ik ga volgende week naar de ardennen, yeah!
  Veel plezier (:
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 6. Zo leuk! Ik wil ook zo'n spijkerbloesje.
  En ahhhwww die hond! ^^

  ReplyDelete
 7. Super rokje! Staat je erg goed, kleur is ook erg mooi!

  http://lifeofroshelle.blogspot.nl

  ReplyDelete
 8. Heel schattig rokje,
  vind het leuke outfit (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  ReplyDelete
 9. Leuke outfit, vind de eerste foto ook heel leuk!

  ReplyDelete
 10. super lief rokje, het blousje heb ik ook!

  liefs
  http://journalofanna.blogspot.nl

  ReplyDelete
 11. Superleuke outfit! Tof met die hoed! :)

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie outfit! Het rokje vind ik supermooi, maar het totaalplaatje en de combi zijn gewoon geweldig. :)

  ReplyDelete
 13. Echt een superleuk rokje! Het zachtroze en denim staan leuk bij elkaar!

  ReplyDelete
 14. Hele leuke outfit, supermooie foto's ook!

  ReplyDelete
 15. Leuke outfit! Ook goede inspiratie voor mij, ik heb dat rokje namelijk ook in een andere kleur. Die denimblouse heb ik ook! Die ga ik dus een keer samen combineren!

  ReplyDelete
 16. Leuke outfit! Als dat blousje van de h&m is heb ik hem ook hahah :)

  Veel liefs, Ilah (ablogbyilah.blogspot.nl)

  ReplyDelete
 17. leeuk! staat je goed die hoed :) (en het rijmt ook nog) ik heb er echt geen hoofd voor!

  ReplyDelete