Surprise Bloggers Picknick

by - 3:00 PM

Afgelopen zondag had ik een leuk uitje in het vooruitzicht, naast dat het de eerste dag zou zijn dat ik met Jessy en Romy naar de zomerfeesten in Nijmegen zou gaan had Jessy ook nog een bloggers picknick georganiseerd. En niet zo maar een, een surprise picknick voor Romy! Vrijwel direct nadat ik mijn spullen bij Jessy thuis had achter gelaten gingen we met z'n drieen naar het Kronenburgerpark, waarna Jessy al snel met de smoes: ik ga even naar de wc verdween. Romy was de enige die niks wist en nu was het dus mijn taak om haar bezig te houden terwijl Jessy de anderen van het station zou halen!Nu kan ik je al iets verklappen, als het gaat om leugens verzinnen, ben ik zeker geen expert. Toen Jessy weg was had ik met Romy dan ook de leukste gesprekken: 'Waarom hebben we eigenlijk zoveel bekers, we zijn maar met z'n drieen!' 'Oh dat, zo heb je er voor iedere dag een.' 'Jessy blijft wel heel lang weg, weet jij wat ze aan het doen is?' 'Volgens mij zou ze nog wat eten gaan halen.' 'Maar de winkels zijn dicht?!' 'Misschien op het station?' 'Maar we hebben al zo veel eten!?' Hoe het dan ook kon dat Romy niets door had blijft een raadsel! ;)

Toen Jessy in de verte met een groep mensen om de hoek kwam kon je dan ook de verbazing in Romy's ogen zien. 'Maar we zouden toch met z'n drieen picknicken, ik ken die mensen helemaal niet, wat doet Jessy me aan?' 'Misschien ken je ze wel?' 'Nee, ik kom uit Groningen, wie ken ik nou in Nijmegen?!' Toen Romy eindelijk door had dat die 'vreemde mensen' bloggers waren kreeg ze een enorme lach op haar gezicht. 'Huh, wist jij hiervan?' 'Euhm, misschien? haha' En Romy sprong al op om de bloggers te knuffelen.


Toen iedereen er was en heerlijk op de grond was neergeploft kon de picknick beginnen! We hebben heerlijk gegeten, gepraat en veel (lees heel veel) foto's gemaakt! Nadat Romy, Jessy en ik de bloggers naar het station hadden gebracht hebben we nog samen veel leuke dingen gedaan (o.a. zomerfeesten), maar daar zien jullie binnenkort een artikel over!


Luna | Florence | Janne | Romy | Jessy | - Susan | Hester

You May Also Like

16 interesting thoughts

 1. aawh super leuk! kisses, jentel

  ReplyDelete
 2. ziet er heel erg leuk uit!

  ReplyDelete
 3. Leuk ! Ziet er heel gezellig uit :)

  ReplyDelete
 4. Blij dat het goed gelukt is, ziet er uit als of jullie het inderdaad erg gezellig hebben gehad:)

  ReplyDelete
 5. Het ziet er erg gezellig uit x

  ReplyDelete
 6. Ahw het ziet er super gezellig uit! En wat lief dat jullie dat voor Romy hebben georganiseerd! xo

  ReplyDelete
 7. Ahh leuk zo'n surprise picknick met bloggers haha!
  & hele leuke foto's. (:

  ReplyDelete
 8. ziet er super gezellig uit! Leuk verslagje

  ReplyDelete
 9. Awhh super leuk om te zien! Leuke foto's:)

  ReplyDelete
 10. Oh wauw echt superleuk! :) Ziet er gezellig uit!

  ReplyDelete
 11. Aah dat ziet er uit als een hele gezellig dag! En wat heeft iedereen een leuke outfit aan (:

  ReplyDelete
 12. Oh dat lijkt me echt gezellig!
  xox

  ReplyDelete
 13. Super gezellig! Ik wou dat ik er ook bij was haha :p Ikzelf heb afgelopen week mensen gezien die ik al bijna anderhalf jaar niet had gezien en ze hadden nog wat mensen uitgenodigd. Vond ik echt superlief!

  ReplyDelete
 14. Als ik terugdenk aan deze dag dan krijg ik weer een enorme glimlach op mijn gezicht! Het was zo lief en ik snap nog steeds niet dat ik echt niets doorhad!

  ReplyDelete