Shoptip | Flying Tiger

by - 2:25 PMToen ik met Jessy en Romy in Nijmegen aan het winkelen was stopte we ook even bij dit leuke winkeltje: de flying tiger. Een Deense winkel waar ik al veel over gehoord en gelezen had, maar nu zelf in stond! Van leuke vaasjes tot plakband dispensers in olifant vorm en van konijnenbeeldjes tot ijsscoops in de vorm van een dinosaurus, de tiger heeft het! Ik heb dan ook mijn ogen uitgekeken naar alle leuke spulletjes, mocht je nu bezig zijn met het inrichten van een studentenkamer of zelfs een nieuwe woning dan moet je zeker de tiger eens bezoeken! Vandaag laat ik je alvast een klein voorproefje zien van wat je allemaal kunt verwachten in de Tiger, voor een beter overzicht van alle producten kun je natuurlijk ook kijken op hun website

When I was shopping in Nijmegen with Jessy and Romy we went into this cute shop: the flying tiger. It's a Danish shop of which I had heard and read a lot about! Cute vases, a tape dispensers in an elephant shape, rabbit figurines and ice cream scoops in the shape of a dinosaur, the flying tiger has it all! I therefore have been looking my eyes out on all the great stuff. If you are currently decorating your dorm room or even a new house, you should definitely bring a visit to the flying tiger, because they have everything for that! Today I'll show you a preview of what you can expect to find in the Flying Tiger for a better overview of all the products you can also check out their website.

Great stuff for home decoration! 

A lot of cool going back to school stuff! 
Random cool stuff! 

Have you ever been in the Flying Tiger before? 

You May Also Like

11 interesting thoughts

 1. Je hebt hem ook in Utrecht, super leuke winkel :)

  Liefs vanuit Bosnië,
  Kiki | Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 2. lijkt me een erg leuke winkel x

  ReplyDelete
 3. ik vind het echt een hele leuke winkel:)

  ReplyDelete
 4. Kom niet zo vaak in Nijmegen, ondanks dat ik er niet zo ver vandaan woon, ga eerder naar Arnhem. Maar erg leuk winkeltje!!

  ReplyDelete
 5. Super toffe winkel ik ken het kom er vaak

  ReplyDelete
 6. Ik heb hem ook in mijn stad, vroeger ging ik er vaak langs. Moet ik toch echt weer een keer doen :)

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke spulletjes! liefs.

  ReplyDelete
 8. Lijkt me echt een hele leuke winkel! Had je nog iets gekocht :) xox

  ReplyDelete