Nijmeegse Zomerfeesten

by - 3:00 PM

Vorige week was ik samen met Romy bij Jessy in Nijmegen. Jessy had ons uitgenodigd om tijdens de zomerfeesten bij haar te logeren, super leuk natuurlijk! Ondanks de tijd echt is gevlogen kan ik nu met een tevreden gevoel naar de map met (meer dan 3000) foto's. (ja echt!) Dat vraagt natuurlijk om een (be prepared: lang) artikel met een hoop mooie foto's van Nijmegen tijdens de zomerfeesten!Naast het bloggen, foto's maken en picknicken hebben we namelijk nog veel meer gedaan in de dagen dat we in Nijmegen waren. De dagen na de picknick zijn we overdag vooral de stad in geweest, lekker gewinkeld (shoplog en shoptour are on their way) en veel (lees heel veel!) outfit foto's gemaakt. In de avond gingen we dan vaak naar de zomerfeesten, met name in Lent naar het festival op 't eiland.


In Lent hebben we later die week ook nog een keer gemeet met Janne, die tijdens de zomerfeesten genoeg tijd had om haar nieuwe camera uit te testen!You May Also Like

9 interesting thoughts

 1. Haha de zomerfeesten, heerlijk. Lent vind ik niet zo. Maar Nijmegen is altijd leuk. Ik heb in Oosterhout gewoond (naast Lent), dus was daar altijd te vinden (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat kan natuurlijk ook! De laatste drie foto's zijn trouwens ook in de stad gemaakt! :)

   Delete
 2. wat een leuke foto's!

  ReplyDelete
 3. Het was echt super gezellig! :)

  ReplyDelete
 4. Heel erg leuke foto's het ziet er zo gezellig uit daar! :)

  ReplyDelete