Purple lace and flowers

by - 10:56 PM


Jurkjes en rokjes draag ik echt veel te weinig. Maar de laatste paar weken leef ik er in! Vandaag heb ik daarom weer een outfit voor jullie en deze keer: met een rokje! Of eigenlijk, een rokje en een jurkje in een! Huh? Jup, ik draag een bloemenprint (broek-) rokje over mijn kante jurkje die jullie misschien nog herkennen van een van mijn eerste outfits. Alweer een outfit met bloten benen, want wat is het toch heerlijk weer in Nederland. De kleine buitjes tussendoor zijn perfect om even af te koelen, maar ik ben enorm blij dat ik nog even kan genieten van mijn zomer kleding! 

Dresses and skirts are items I honestly almost never wear. But the last few weeks I haven't been wearing anything else. Today I have another outfit post for you wearing a skirt! Or actually, a skirt and a dress in one! What? Yes, I combined my floral (pants-) skirt with my purple lace dress which you might recognize from one of my first outfits. I am currently in love with the summer weather in the Netherlands because it's perfect for wearing all my summer clothes! 

Dress H&M | Skirt Romwe | Belt Jessy

You May Also Like

15 interesting thoughts

 1. Wat een mooie outfit, en je bent ook erg mooi Sanne ♥xx

  ReplyDelete
 2. hele leuke outfit!

  ReplyDelete
 3. Staat echt super leuk!

  Susan xx
  www.ishootlovee.com

  ReplyDelete
 4. Ik vind het echt een hele leuke outfit! En je bent een hele knappe meid (en dat bedoel ik niet creepy :p).
  Heel erg bedankt voor je ontzettend lieve reacties op mijn blog, en weet je, ik heb de jouwe herontdekt en ik kon niet stoppen met de postdoorscrollen en lezen. Dat kon ik je even niet onthouden :)

  Liefs,

  ReplyDelete
 5. I absolutely love that skirt, it's so cute!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 6. Great outfit! Love the florals. Thanks for sharing! Xo, M&K at brewedtogether.com

  ReplyDelete
 7. You look stunning ! <3

  www.shabrinahazimi.blogpost.com

  ReplyDelete
 8. Wow,wonderful outfit you are so pretty.^^
  I like your blog. Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  ReplyDelete
 9. Leuke outfit en het staat je ook nog eens super leuk! xox

  ReplyDelete