Webshop tip | Leuke postzegels op postzegelsmetkorting.nl

by - 4:00 PM

Postproject, postcrossing, penpals, I'm loving it! Zoals jullie misschien wel door hadden ben ik de laatste tijd heel erg van het brieven schrijven en ansichtkaartjes versturen. Ik vind het altijd een feestje om weer een leuke ansichtkaart uit te zoeken en leuke goodys appart te houden omdat ik weet dat het leuk zou zijn voor het postproject. Het enige probleem waar ik altijd tegen aan loop zijn de postzegels. Want leuke postzegels, waar vind je die? Ik deed wat ik altijd doe en googlede het. Op een forum kreeg ik de tip om eens een kijkje te nemen op postzegelsmetkorting, en ja hoor, een paar dagen later was ik overtuigt en plaatste ik een bestelling.

I've been loving sending letters to my penpals and I've been loving receiving a letter even more. Most of my penpals always use cute stamps, so I thought, I should use some cute ones as well. But no matter how hard I tried, I just could not find them. Then I got a tip for a dutch stamps site and I placed an order. Since the rest of the article is all about the dutch website, I will continue the article in dutch, but you could enjoy the pictures of the beautiful stamps anyways. 
De postzegels komen aan in plastic zakjes waarin ze verdeeld zijn op waarde. Het zijn eigenlijk een soort verrassingspakketjes met postzegels uit verschillende jaartallen, van verschillende organisaties en in verschillende formaten. Niet de saaie witte postzegels met een grote 1 er op die we bij het postkantoor halen, maar leuke postzegels met een verhaal. Precies waar ik naar opzoek was.

Daarbij zijn de postzegels, wat de naam wel een beetje verklapt, ook nog eens voordeliger als je ze bij postzegelsmetkorting besteld. Het scheelt niet heel veel, maar zeker als je postzegels in grote aantallen besteld dan kan de korting aardig oplopen! Ik kocht drie setjes met postzegels, 50 postzegels voor binnen Nederland t.w.v. €0.54 voor €23,65, 10 postzegels voor binnen Europa t.w.v. €0,90 voor €8,10 en 10 wereldpostzegels t.w.v. €0,95 voor €8,55. Dat is een korting van bijna 0,10 per postzegel, toch weer mooi meegenomen!

Zijn er dan alleen maar voordelen? Nee, er is wel een nadeel, don't ask me why, maar er is besloten dat guldenpostzegels na november niet meer geldig zijn in Nederland. En aangezien je (nog) geen euro postzegels kunt bestellen op postzegelsmetkorting zou je al je postzegels dus moeten opmaken voor november. Maar mocht je eventueel willen bestellen dan kun je natuurlijk daar je de grote van je bestelling natuurlijk op aanpassen. Zelf ben ik erg tevreden, daarom wou ik deze website tip toch ook met jullie delen!

Do you still write letters? 

You May Also Like

12 interesting thoughts

 1. Super leuke postzegels! kisses

  ReplyDelete
 2. Altijd handig en leuke zegels!

  ReplyDelete
 3. Awh ze zien er zo schattig uit x

  ReplyDelete
 4. ahw wat een leuke postzegels! :) xo

  ReplyDelete
 5. You definitely would wish 1 of the higher on the bottom.
  The definition of "toaster" is generally significant in
  addition to the all purpose recently because when a
  very long time passed by, many different types of toaster oven were invented.
  This provider helps Bad guy 32, Thirty-seven, 24 moreover Sixty Double Flatulence Ranges.
  One of most innovative features on the inside cookware could possibly be
  the halogen range.

  Here is my web-site ... make a toaster cover

  ReplyDelete
 6. Wat zijn die leuk! Handig ook dat erbij staat hoeveel ze waard zijn. Wat jammer dat gulden postzegels na november niet meer mogen worden gebruikt.

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke postzegels, dat is weer eens iets anders dan die standaardvarianten!

  ReplyDelete
 8. Hi dear, great post and you have a wonderful blog! did we follow each other already? if not, would you like to follow each other? If you decided to follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back

  ReplyDelete
 9. Omg geweldig! Ik houd van deze site, nu al!

  ReplyDelete