I'm still alive!

by - 11:59 PM


Ondanks het begin deze week nog zo ver weg leek is het dan eindelijk zo ver, het is VAKANTIE! Nu ben ik misschien wel een klein beetje te enthousiast, aangezien ik nog wel aan mijn profielwerkstuk moet werken, boeken inleveren, rapport ophalen, de aller laatste lootjes, maar de vakantie is in zicht en het begin is er: ik mag weer ademhalen! Begin deze week nog had ik mezelf, zonder internet, opgesloten in mijn kamer om nog even voor de laatste paar toetsen hard te blokken en nu is dat eindelijk over. En ondanks ik mijn, door mijzelf opgelegde, 'blogverbod' verschrikkelijk vond heeft het wel in mooie cijfers geresulteerd en daar ben ik erg blij om, want nu kan ik me weer voor de volle 100% voor dutchbeauty gaan inzetten. En dat is fijn, want wauw wat heb ik het bloggen gemist. Ik ben dan ook, zoals gewoonlijk gedurende toetsweek, overspoelt met leuke ideeen voor nieuwe artikelen.

Want eerlijk is eerlijk, ik heb vorige week naast het harde leren, ook aardig wat 'geprocastinate.' Mijn kamer opruimen onder het mom, dan leer je beter. De hond uitlaten onder het mom frisse lucht is goed voor mijn hersenen. Of een middagdutje doen onder het nom dan verwerken mijn hersenen de informatie (die ik nog niet heb opgedaan omdat ik nog niet geleerd had) beter. Maar nog het meest alle creatieve ideeen opschrijven die spontaan in me opkomen als ik omkom van de stress onder het mom m'n hoofd leegmaken. Dit lijstje met ideeën ga ik de komende paar weken heerlijk uitwerken! Bovendien heb ik nog een hele leuke verassing die ik binnenkort met jullie ga delen, dus als je benieuwd bent moet je zeker blijven kijken, want I'm back!

Despite it seemed so far away at the beginning of the week, the summer holiday is finally here! Well, I am perhaps a little too excited, as I still need to work on my paper, I have to return my books and receive my report, the worst part is over which means that I can finally breath again! Earlier this week I locked myself, without internet, in my room to learn as hard as I could for the very last tests and now it is finally over. And although I found myself feeling horrible about my, imposed by myself, 'blog ban,' it has resulted in pretty good grades and I am very happy about that, because now I can go back to blogging for the full 100%! Which is pretty much needed, since during the exam week my head was overloaded with new ideas. 

Because to be honest, next to working my ass of, I also spend a lot of the time procrastinating. Like cleaning my room, because you can learn way better with a clean room. Like taking the dog for a walk, because fresh aire is really good for your brain. And like taking a afternoon nap, because that way my brain will proces the information (which I had not learned by then) better. But most of all, because I had to write all the creative ideas down which appeared in my mind, because I needed an empty mind for studying. This had lead me to a list of ideas on which I will be working on the next few weeks. Moreover, I have a very nice surprise, which I will soon be sharing with you guys. While I am writing this, I have a big smile all over my face, because baby, I'm back!

JUST SAW A VERY IMPORTANT NOTE IN MY MAILBOX: IF YOU HAVE BEEN LIVING UNDERNEATH A STONE LIKE ME, YOU MIGHT NOT KNOW THAT GOOGLE FRIEND CONNECTION (GFC) IS GOING TO STOP. WHICH MEANS THAT 370 OF MY FOLLOWERS WON'T BE RECEIVING MY NEW UPDATES ANYMORE. IF YOU STILL WANT TO GET UPDATED YOU CAN ALSO FOLLOW DUTCHBEAUTY BY EMAIL, BLOGLOVIN, FACEBOOK, TWITTER AND INSTAGRAM

You May Also Like

9 interesting thoughts

 1. Wat fijn dat je (bijna) vakantie hebt! Ik ben benieuwd naar de artikelen die eraan komen. En over dat GFC weggaat, dat is toch alleen de Google Reader? Of heb ik het mis? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Is dat niet ook direct het volgsysteem dan? Dat dacht ik tenminste, want als ik bloglovin open dan staat er: ''Google Reader is shutting down today, To save your followers one solution is to help your readers move from Google Reader to bloglovin'.'' Ik hoop stiekem natuurlijk wel dat je gelijk hebt ;)

   xxx

   Delete
 2. Alvast een hele fijne vakantie! :)

  ReplyDelete
 3. Welcome back! Fijne vakantie meid! xo

  ReplyDelete
 4. fijn dat het weekje zonder bloggen heeft geresulteerd in mooie cijfers.! geniet van je welverdiende vakantie.

  ReplyDelete
 5. Ik blijf zeker kijken! Geniet van je vakantie! :)

  ReplyDelete
 6. Yay! It's so great that you're back!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete