The bloggers High Tea! :)

by - 12:25 AM


Bijna twee maanden geleden had ik het idee gekregen om een bloggers high tea bij mij thuis te houden. Gezellig met z'n alle rond de tafel, lekker eten, kletsen en foto's maken. En gister was het dan eindelijk zo ver. In de ochtend was ik nog snel even bezig met de laatste dingentjes regelen, de tafel netjes dekken, het huis versieren en toen om twaalf uur was het tijd om Romy, Jessy en Floor van het station te gaan halen. Even later kwamen ook Hester, Manon en Sophie er gezellig bij! Toen rond twee uur iedereen binnen was, kon de high tea echt beginnen!Het zonnetje scheen, iedereen was super gezellig en er waren weer heerlijke hapjes gemaakt dus bereid je maar alvast voor, want morgen komt er een artikel online met een goede portie 'food-porn!' Er waren gewoon zo veel foto's gemaakt, dat het te veel wordt om die in een artikel allemaal met jullie te delen! Maar ik kan jullie natuurlijk wel een voorproefje geven! :) 

Naast het eten van veel te veel heerlijke zoete en hartige hapjes hebben we natuurlijk ook veel foto's gemaakt en lekker bijgepraat. Het is toch wel heel leuk om elkaar in het echt te zien, RomyJessy en Floor kende ik natuurlijk al van de eerdere meetings. (1,2) Maar HesterManon en Sophie heb ik gister voor de eerste keer gezien. Het blijft spannend, maar ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie. Wat een leuke meiden! 
En toen was het tijd voor groepsfoto's!

Ook zijn we flink verwend door een aantal erg leuke bedrijven! Deze hebben allemaal producten opgestuurd voor in de goodybags, waarover later nog een uitgebreid artikel komt! 
Ook nog een hele toffe verrassing, omdat ik bijna jarig ben hebben ze me ook nog verwend met cadeaus en zelfs voor me gezongen! Super lief! 


Heel erg bedankt voor deze te gekke dag! 


English summary: Yesterday I had an amazing bloggers meeting at my house, since it was my birthday meeting I also made sure that my guests would get a lovely goodybag to take home with them.  We had a great high tea with lovely self made food and made loads of pictures. :) 

Als je het leuk vind kun je ook de verslagen van de andere meiden bekijken:  RomyJessy en FloorHesterManon en Sophie

The pictures are made by Romy, Jessy and me

You May Also Like

13 interesting thoughts

 1. Ahhh het ziet er zoooo gezellig uit Sanne! :) Jammer dat ik er niet bij kon zijn :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat vond ik ook! We moeten elkaar gewoon weer snel zien! :)

   Delete
 2. Vet gezellig zo'n high tea! Goed idee ook :)

  Sam

  ReplyDelete
 3. Ziet er heel gezellig uit !

  ReplyDelete
 4. Ah wat een leuke foto's! En wat ook een lekkere dingen, die cupcakes zien er echt heerlijk uit. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, hopelijk de volgende keer wel :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik hoop dat we elkaar snel weer zien! :D

   Delete
 5. Ahh wat leuk zo'n high tea, ziet er ook erg gezellig uit!
  & Alvast gefeliciteerd. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Het was ook zeker erg gezellig! :)

   Delete
 6. Die gif is zo leuk! Ik zat ook al heel snel op mijn pijltjestoetsen te drukken zodat het net een filmpje leek, haha. Het was supertof Sanne, bedankt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Ik vond het echt super je te meeten, snel weer! :D

   Delete
 7. Was echt supergezellig lieverd! Ik moest wel lachen om een paar foto´s die je van mij had gemaakt, die hier (gelukkig) niet tussen staan. Enne die springfoto´s waren echt zo grappig om te doen haha!

  ReplyDelete