Rocking my sweater in May!

by - 10:31 PM


Het mag dan al half mei zijn, maar zo voelt het af en toe nog echt niet! Zo ook gisteren. Daarom trok ik mijn warme trui en winter boots weer uit de kast. Herkennen jullie deze trui nog? Ja, hij stond al eerder op mijn verlanglijstje, maar toen vond ik hem nog net iets te duur. Toen ik laatst zag dat hij nu in de sale was bij oasap kon ik het gewoon niet laten en heb ik hem in mijn virtuele winkelmandje gegooid.  Gecombineerd met de leuke sieraden van Yasena Jewelry vond ik deze outfit wel outfit-foto's waardig. Daarom deel ik dus vandaag met jullie mijn outfit!

It may already be mid-May, but occasionally it is still cold outside. Just like yesterday, when I wore sweater and warm winter boots. Do you recognize the sweater? Yup, this one has been on my wishlist for a while, but at the moment I thought it was a bit to expansive. Luckily a few weeks after it was on sale at oasap, so I could not resist buying! Combined with the nice jewelry of Yasena Jewelry I thought this outfit is outfit-photo worthy. So today I will share my comfy outfit with you!

Qua sieraden heb ik lekker uitgepakt. Zo droeg ik mijn favoriete (en waarschijnlijk al wel bekende) ring van de H&M en een ketting en een paar oorbellen van Yasena Jewelry. Vooral van de ketting ben ik enorm fan. Een echte statement necklace, maar toch vrij makkelijk te combineren door de bronze kleur en het simplistische patroon. Het deed me een beetje denken aan een ''Peter Pan collar.'' Ik zal deze in de zomer nog vaak genoeg kan dragen in combinatie met blousjes, simpele tops of jasjes, dus ik denk dat jullie deze ketting nog wel vaker voorbij zullen komen!

In terms of jewelry I chose for some great statement pieces. I wore my favorite (and probably well known) ring of H&M and a necklace and a pair of earrings of Yasena Jewelry. I especially like the necklace a lot! It's a real statement necklace, but still pretty easy to combine because of the bronze color and simplistic pattern. It remindes me a bit of the ''Peter Pan collar'' trend. I will probably wear this necklace quite often at summer, combined with blouses, simple tops or jackets: enough possibilities! So you will probably see me wearing this necklace in a lot more outfit posts. 

De oorbellen vind ik ook erg mooi, vooral de kleuren combinatie goud en zwart vind ik erg chique staan in sieraden. Wat ik bovendien erg fijn vind aan deze oorbellen is het gewicht: ze zijn helemaal niet zwaar! Hartstikke draagbaar dus! Mijn oren beginnen namelijk steeds gevoeliger te reageren op zware sieraden, waardoor ik halverwege de dag al switch van hangers naar knopjes, bij deze had ik daar totaal geen behoefte aan en dat is voor mij een heel groot pluspunt!

I also like the earrings a lot, especially the combination of gold and black I find very pretty and chic. Another great thing about these earrings is their weight, because they are not heavy at all! They are actually really wearable. Which is certainly for me, with my sensitive ears (I usually switch from pendants to buttons in the middle of the day), a very big plus!A great outfit for hugging :) 

You May Also Like

15 interesting thoughts

 1. Geweldige outfit! :) I like your sweater!
  Jammer dat het op deze tijd van het jaar niet wat warmer is, maar zo is het dan maar, hopelijk is het binnenkort wat warmer, zodat we onze zomerse kledij kunnen uithalen!
  Maar wel een hele mooi trui, staat je goed en de juwelen ook!

  Liefs, leen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Leen! :) Ik ben ook aan het duimen voor warmer weer!

   Delete
 2. Wat een leuke outfit! Vooral je ketting is te gek!

  ReplyDelete
 3. Gek he, dat we weer een trui aan kunnen.
  Maar wel een goed excuus voor deze leuke trui ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja heel appart! Maar zeker een goed excuus! ;)

   Delete
 4. Echt een super leuke trui! Kun je zeker gebruiken met dit koude weer, brrrr. Hopen dat de lente er maar snel aan komt!

  ReplyDelete
 5. Super leuke foto's en sweater! Ik vind eigenlijk dat het warm moet worden zodat we geen sweaters meer hoeven te dragen hihi, maar toch blijven ze leuk!

  ReplyDelete
 6. Leuke sweater en sieraden! xo

  ReplyDelete
 7. Ik had liever gehad dat je hem niet aan kon omdat het te warm was, maar hij staat je leuk!

  ReplyDelete
 8. Oh your puppy is too adorable! Yeah May can be a crazy month.... I'm really loving your ring!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 9. Ah ik vind je trui zo mooi! Je hebt 'm ook erg leuk gecombineerd zo, en ik vind je statement ketting ook prachtig.

  ReplyDelete