Q&A, Ask me anything!

by - 10:53 PMHeb jij iets wat je heel graag van me wilt weten? Over dutch-beauty of misschien wel over mijzelf? Dan is dit jou kans! Vandaag houd ik namelijk mijn eerste Question & Answer! Dus grijp je kans, stel de meest zinnige en onzinnige vragen die je weet en dan beantwoord ik deze binnenkort! Vergeet me ook vooral niet te vertellen hoe je de Q&A het liefst zou zien, in een artikel of in een filmpje? Laat het me weten! :)Do you have a question for me? About dutch-beauty or about something personal? Than this is your chance! Soon I wanted to do a Question & Answer! So take your chance and ask me the most serious, or the most creazy question(s) you can come up with! Also, tell me, would you like me to answer them in an article, or to make a video about it? Let me know! :)

You May Also Like

4 interesting thoughts

  1. Wat vind je het leukst aan bloggen en hoe omschrijf jij je kledingstijl?

    ReplyDelete
  2. Wat is je favoriete tv programma? En wat was vroeger je favoriete kinder programma? En in een filmpje! :D

    ReplyDelete
  3. Wat is je ideale vakantiebestemming en waarom?

    ReplyDelete